kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горни Лом
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pplk написа:kiro_of_the_day написа:Тоя бих го обесил на площада за назидание барабар с покровителите му!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:pplk написа:kiro_of_the_day написа:Тоя бих го обесил на площада за назидание барабар с покровителите му!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
style34 написа:Той колегата е в бизнеса, затова ще ги изкара най-почтените и морални хора ЧСИ-тата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
pplk написа:kiro_of_the_day написа:pplk написа:kiro_of_the_day написа:Тоя бих го обесил на площада за назидание барабар с покровителите му!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:И бих започнал от двамата съдии, които са върнали лиценза на тоя идиот. Ще ги побия на кол в центъра на града с дървени табелки с надпис "Аз убих 15 човека". А примера, или по-скоро сравнението ти бяха напълно неподходящи.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:kiro_of_the_day написа:И бих започнал от двамата съдии, които са върнали лиценза на тоя идиот. Ще ги побия на кол в центъра на града с дървени табелки с надпис "Аз убих 15 човека". А примера, или по-скоро сравнението ти бяха напълно неподходящи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Но Андрешко и никога няма да признае че е сгрешил.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Immortal написа:Ако работниците взимаха по 1500 лв, това щеше ли да промени нещо в трагедията???Стига сте говорили глупости.Факт е, че немарливостта е отличителна черта на българските работници.Факт е, че колкото и пари да взима един работник, винаги казва "Ебал съм мааму, да не е мое!" или пък "Ти ли че ми каеш как да си връшим работата?"Друг е въпроса, че контролът също е супер занижен.Аз ако тръгна да се разхождам без каска или работни обувки, ще ме глобят веднага минимум 50 лв.Има виновни в този случай, и то много. Разследващите да ги търсят, и да бъдат наказани!
Коментар
-
Еми да де - то всичко е с цел. Иначе ако се държи на качеството и с автобус могат да ги карат от друг град. Мисля, че сме съгласни, че има начин нещата да стават правилно и че тук не е направено така.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:То и затова завода е направен точно там - за да може да се дават по 200 лв заплата.За пореден път показваш фрапиращо непознаване на фактите, което не ти пречи да бесиш хората по улиците. :D Същата работа като съседа ми!
207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар