Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Горни Лом

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Тоя бих го обесил на площада за назидание барабар с покровителите му!
    Най-хубавото е, че от такива като теб нищо не зависи. Съседа ми иска да избие всички съдебни изпълнители, но за щастие не зависи от него и единствено им пожелава затриване на семката- жени, деца и т.н. Светкаш ли сега?
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
      kiro_of_the_day написа:
      Най-хубавото е, че от такива като теб нищо не зависи. Съседа ми иска да избие всички съдебни изпълнители, но за щастие не зависи от него и единствено им пожелава затриване на семката- жени, деца и т.н. Светкаш ли сега?
      Комшията ти га е ял кифтетата не е ревал, сега се сетил пък и друг му е виновен...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        pplk написа:
        kiro_of_the_day написа:
        Комшията ти га е ял кифтетата не е ревал, сега се сетил пък и друг му е виновен...
        При теб случая е напълно аналогичен, ем не си наясно, ем раздаваш присъди. Скиваш ли колко е просто :D
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Той колегата е в бизнеса, затова ще ги изкара най-почтените и морални хора ЧСИ-тата.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            Той колегата е в бизнеса, затова ще ги изкара най-почтените и морални хора ЧСИ-тата.
            Точно толкова са морални и почтени колкото и банкерите.

Коментар

pplk написа:
              kiro_of_the_day написа:
              pplk написа:
              kiro_of_the_day написа:
              При теб случая е напълно аналогичен, ем не си наясно, ем раздаваш присъди. Скиваш ли колко е просто :D
              Абсолютно съм наясно с всичко и със съседа ти дори, а присъди не раздавам. По-скоро казвам какво бих направил ако бях лично засегнат.И бих започнал от двамата съдии, които 2 пъти са върнали лиценза на тоя идиот. Ще ги побия на кол в центъра на града с дървени табелки с надпис "Аз убих 15 човека". А примера, или по-скоро сравнението ти бяха напълно неподходящи.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                И бих започнал от двамата съдии, които са върнали лиценза на тоя идиот. Ще ги побия на кол в центъра на града с дървени табелки с надпис "Аз убих 15 човека". А примера, или по-скоро сравнението ти бяха напълно неподходящи.
                Хич не раздаваш присъди, верно. Само децата не си споменал :D :D :D А че не си наясно, а само така си мислиш и повече от ясно. От къде си сигурен, че лиценза му не е отнет неправомерно и съда го е възстановил, а? Или тия дето раздават и отнемат лицензи са неподкупни и чисти като изворна водица? Относно примера ми, доста повече от 15 души са напуснали този свят притиснати от хора с твоята професия. И кво? Да ви избием барабар с децата?
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  И бих започнал от двамата съдии, които са върнали лиценза на тоя идиот. Ще ги побия на кол в центъра на града с дървени табелки с надпис "Аз убих 15 човека". А примера, или по-скоро сравнението ти бяха напълно неподходящи.
                  Хич не раздаваш присъди, верно. Само децата не си споменал :D :D :D А че не си наясно, а само така си мислиш и повече от ясно. От къде си сигурен, че лиценза му не е отнет неправомерно и съда го е възстановил, а? Или тия дето раздават и отнемат лицензи са неподкупни и чисти като изворна водица? Относно примера ми, доста повече от 15 души са напуснали този свят притиснати от хора с твоята професия. И кво? Да ви избием барабар с децата?
                  Завода гърми два пъти. Два пъти му му отнемат лиценза и съдът два пъти му го връща. Всеки път загиват хора. Какъв ли подкуп са взели тия дето са отнели лиценза в тия два случаи? Как мислиш?И по каква съвест или както се казва в закона "вътрешно убеждение" съдът е върнал лицензите? Или е имало и допълнително мотивиране? Как мислиш?Относно хората от моята професия - Андрешко и досега не е разбрал, че не бирника му е виновен, а собствената му глупост обективирана в подпис.Но Андрешко и никога няма да признае че е сгрешил. Ам аз вика само се подписах.... Подписал поръчителство за 20 000 лв.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Но Андрешко и никога няма да признае че е сгрешил.
                    Това е есенцията! :D :D :D Поздрави!Питай защо тия още са с лиценз!https://www.google.bg/search?q=%D0%B...N-Hc8gfivIGgDg
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      style34 написа:
                      Точно толкова са морални и почтени колкото и банкерите.
                      Съгласен съм.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Immortal написа:
                        Ако работниците взимаха по 1500 лв, това щеше ли да промени нещо в трагедията???Стига сте говорили глупости.Факт е, че немарливостта е отличителна черта на българските работници.Факт е, че колкото и пари да взима един работник, винаги казва "Ебал съм мааму, да не е мое!" или пък "Ти ли че ми каеш как да си връшим работата?"Друг е въпроса, че контролът също е супер занижен.Аз ако тръгна да се разхождам без каска или работни обувки, ще ме глобят веднага минимум 50 лв.Има виновни в този случай, и то много. Разследващите да ги търсят, и да бъдат наказани!
                        То па АЕЦ-а ако гръмне тая каска и работни обувки ще те спасят да знаеш...Но по принцип си прав като има правила трябва да се спазват.
                        Кире, де да бяха само каска и обувки.Постоянно ни се провежда обучение, държим периодични изпити (и не са проформа), правят се учения.Има правила и се спазват.И ВЪПРЕКИ всичко това, виждам, че има хора, които си вършат работата през пръсти, а има и такива, които изобщо не си я вършат.Логиката, на тия, които твърдят, че ако били по-големи заплатите хората нямало да са същите е тотално грешна.Заводът е в това село. И 5 пъти по-големи заплати да взимаха селяните там, пак щяха да са същите хора. Просто щото в това село други няма.Ако работодателят беше инвестирал пари не в заплатата на управителя - надзирател (14000 лв), а в едни курсове за обучение на персонала по безопасност, е много вероятно да не се беше стигнало до тук.Ако работодателят му пукаше за хората и завода му, щеше да назначи някой (не на 14000 лв, а на 500 примерно), който да отговаря за спазването на мерките за безопасност и да санкционира всеки, който не ги спазва.Ако изобщо на собственика му пукаше какво става в заводите му, а не му пукаше повече за това какъв по-нов джип да си купи, щеше всичко да е наред.Просто в България едни хора (които са хора на едни други хора), завзеха де що има предприятийце с възможност за източване на държавна пара, наемат шерпи/роби/крепостни за почти без пари и не им пука изобщо какво ще стане с тях.Спомням си за една фирма, на един небезизвестен "робовладелец", в който на работниците (гладни цигани) всеки ден им се позволява да си вземат малко от продукцията, за да се хранят (патешки прат - отпадък от основното производство - патешки дроб). В края на месеца се оказва, че повечето работници вместо да получат заплата, имат да доплащат, защото са взели повече, отколкото им е заплатата. За каква квалификация говорите, за какви глупости.Изобщо ли си нямате представа какво става по малките населени места?!?Между другото, като бях студент, и аз съм работил в подобна фирма за складиране и утилизиране на взривни вещества - в град Белослав. Никой за нищо не ме е обучавал. Вземаха ни с един микробус няколко студента от Варна, караха ни там, работехме (мъкнехме сандъци с взривни вещества), после ни връщаха обратно във Варна. Плащаха като за студенти (разбирай - половин нормална заплата). Как не е станало нещо подобно и аз не знам.Хубавото беше, че бяхме все интелигентни хора (бъдещи инженери) и изключително много внимавахме. Но иначе даже и инструктаж не ни се провеждаше.Вярно, че беше във времената, когато куче влачеше рейс (1990-91), но в много отношения почти нищо не се е променило и до днес.

Коментар

То и затова завода е направен точно там - за да може да се дават по 200 лв заплата.

Коментар

Еми да де - то всичко е с цел. Иначе ако се държи на качеството и с автобус могат да ги карат от друг град. Мисля, че сме съгласни, че има начин нещата да стават правилно и че тук не е направено така.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              То и затова завода е направен точно там - за да може да се дават по 200 лв заплата.
                              През 1972г. За пореден път показваш фрапиращо непознаване на фактите, което не ти пречи да бесиш хората по улиците. :D Същата работа като съседа ми!
                              207 тиква автомат
                              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                                kiro_of_the_day написа:
                                През 1972г.
                                Преди, по времето на комунизма в този завод даваха доста голями заплати, така съм чувал. Водеше се към завод Аврам Стоянов в Монтана.

Коментар

Working...
                                X