http://news.ibox.bg/news/id_705098904Техниката за разглобяване и утилизация на боеприпаси била скъпа, а в Бг работниците били без пари, та затова всичко се правело ръчно. Явно печалбите в този бранш са добри...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горни Лом
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Журналята в България са тотални боклуци Поклон пред паметта на жертвите на взрива, безхаберието на държавата и лакомията на "бинесмените"
Коментар
-
Humppa
Веднага всички се заеха да покриват причините и виновните. Отвсякъде облъчват за "човешка грешка". Не се казва очевидното. Собственикът на фирмата е пръв приятел на Гошето Първанов...
Коментар
-
За този вид работа трябва да назначават отговорни хора и да се провежда сериозно обучение. Да държат изпити тези хора. Ама за 300 лева заплата няма как да стане. Щото ако шефа сменя джипа един път в годината, вместо два, му пада имиджа пред останалите "бизнесмени"...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Добре! Човешка грешка. Всички сме грешни по принцип. Но...да работиш работа, която в нормална държава се извършва или от машина, или от високо квалифициран персонал, който би взимал огромна заплата, а ти да си взел 240 лв (120 евро) е подигравка, не само да тези клети души, а за цялата държава. Политическата система е грешна и сме влезли в един порочен кръг, откъдето се излиза само "с краката напред" или през летищен терминал. А ми се повръща, когато от всички медии им гледам грозните мутри на политиците и знам, че ме правят на глупак и нищо хубаво не ме чака. Вярно, че взимам по-добра заплата, но това не значи че живея по-добре. А и се питам - тези ка*ути "горе" как живеят, пък и в замъци и лимузини, а всички под тях, с изключение на някой, като собственика на тази фирма, са зарити в ежедневни "лайна" и го "карат" скотски ден за ден...Нов внос - нови знания и умения!
Fiat Punto 60 (на жената с любов)
Volvo S40
Коментар
-
Не трябва да се заблуждаваме, че високото заплащане отприщва големи отговорности. Няма такъв филм.Ето дори собственикът на този завод явно не е преценил рисковете в него, нито пък управителите там, коитоса присъствали във всяка работна смяна...със заплати от 13 000 лева ( тринадесет хиляди лева ), както разбрах тазисутрин. Немърливостта ни е в природата. Има я по ниските етажи, по средните и високите такива, но най-вече е изразена тя във властта...Снощи гледах по ТВ как часове след трагедията Близнашки бързаше за мачът на Лудогорец, а не знаеше, какво да каже за взрива и за жертвите от него.И въпреки всичко напускайки пресконференцията (бързайки за мача) с усмивка пожела всите българи да стискаме палци... за Лудогорец.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Е не всички вземали по 240лв. Тази сутрин по тройката чух, че някакъв бивш генерал вземал в тази фирма 13000лв заплата и не бил доволен... Може и лъжа да е незнам. Работил съм във фирма, в която работниците вземаха по 350лв, а бяха намерили шефски фиш от 14 000 лв та може и да е вярно. Като излезнам от феодалния строй може и да тръгнат по-добре нещата ама за момента сме си пълна трагедия... а едно време цялата държава скочи срещу Кобурга като каза, че ни е сбъркан чипа.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
ivanpal написа:.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар