Моля за малко помощ.Един от компютрите в офиса е заразен с Atuzi. Четох доста, но само съмнителни програми срещам за премахването му. Не ми се сваля нещо непроверено и да закача още 10 такива боклука.Win XP SP3, Антивирусната е Clam. Има качен Malwarebytes Anti-Malwarе и Rogue killer. И трите откриват гадориите и уж ги премахват. Но реално не...Моля за нещо работещо.Компютърът е яко задръстен с информация, цял ден и цяла нощ влизам през Teamviwer и качвам всичко на сървъра ни, за да може да се преинсталира, но естествено не ми иска, защото има качен доста специфичен софтуер за определени периферни устройства, които нямат намиране наново.Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премахване на зловредни реклами - Atuzi - моля за помощ
Collapse
X
-
Пробвай и това: http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
С AdwCleaner оправих наскоро проблем с мой компютър, но зловредните бяха с други имена, затова се въздържах да ти го препоръчам, че не съм сигурен дали ще свърши работа.А самият компютър го заразих по много глупав начин - появи се едно съобщение да си спра антивирусната, за да стане по-бързо инсталацията на един софтуер и аз докато осъзная прочетеното, беше късно, защото натисках Next, Next, Next... После почистих с Avast и AdwCleaner, както и с ръчно изтриване на папки в системната директория с програмните файлове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар