Ако с моя автомобил с валидна гражданска и всичко останало но управляван от приятелката на сина ми......Как процедират в такива случаи застрахователите,обезщетение и т н ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При евентуално произшествие....
Collapse
X
-
За роднини по права линия съм сигурен че е така.Но мацката реално в момента все още не е роднина.А когато опре въпроса до обезщетение могат ли да намерят някакви техни общи условия и други оправдания за непокриване на щета.Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Може да се опитат, че няма пълномощно. Но никъде в закона не е записано, че такова трябва да има. Упълномощаването може да стане и устно, а собственикът може да потвърди това пред компетентните органи, ако се наложи.Но не мисля, че изобщо ще има проблем. Колата има ГО, не е открадната или управлявана след употреба на алкохол - значи няма проблем.
Коментар
-
За да си сигурен, че няма да има проблем, вдигате сватба и готово Няма да има никакъв проблем и според мен, след като гражданската си е конкретно за автомобила.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Re: При евентуално произшествие....
кроко61 написа:Ако с моя автомобил с валидна гражданска и всичко останало но управляван от приятелката на сина ми......Как процедират в такива случаи застрахователите,обезщетение и т н ?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
И аз да се изкажа... Даже и опит имам... Някога, докато още карах Сеата, ме блъснаха... Той беше и още е на името на моята приятелка на баща ѝ... Нямах никакви ядове със застрахователите, а той е в Англия... Май само преснимана ЛК искаха, ама ти като си си тука няма да има проблем...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар