Трябва ми някой колега от Ловеч да погледне едно Стило комби дали си заслужава.http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=7mhfpp
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся колега от Ловеч
Collapse
X
-
коцев написа:Съжалявам че чак сега видях темата . Не съм в Ловеч от два дни и ще бъда там в понеделник. Говорих по телефона с продавача за понеделник да отида и огледам.Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
Ходих по обед да видя колата ,защото се намираше на 10-15 км извън града .На първо четене не изглежда лоша . С почти нови зимни гуми е. Не забелязах да има смяна или изправяне на калници. Двигателя според мен работи много добре. Кубето вътре има тук там за почистване.Единствено не ми хареса изолацията на капака ,разкъсана с дупки и от какво да е ?Направих снимки и ги вдигнах тук.http://kozev.moifoto.ru/160990/
Коментар
-
Абе доста са грозно разръфани.Може би като имах предишните две Стила и те нямаха такива дупки сега се набиха на очите ми .Имах желание да направя поне едно кръгче ама собственика бързаше за зъболекар и нямаше как .Моите ги купувах за цена от 5,500 и може би за това бяха по запазени.Това е докарано на автовоз до тук и не се знае как ще се държи на пътя .Цената не е висока 3,200лв но колегата сам да прецени.Външно ми хареса колата .Но едва ли това са реалните километри като я огледах по обстойно .
Коментар
-
Оф, австрийска, колкото да е хубава външно, сто процента е че не е на реални км,и ходовата част е в плачевно състояние.Коцев, не си се сетил да погледнеш сервизната книжка, ако има такава , аз моята като я купувах, първо питах да ли колата е придружена с всичко необходимо, като се започне от трите ключа и стигна до сервизната книжка. :D Утре ще ги видя тия близнаци, явно са някои отскоро в тоя бизнес. Имам познати от казачево, дори и с кмета се познаваме,но ще питам един бивш колега ,който е оттам.На Колегата TopnegoTo, според мен не е за предпочиане австрийска кола, оттам са най-зле откъм ламарини и състояние на двигателния отсек, много рядко има запазени и с релни км екземпляри, но те държат по-висока цена.Fiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар