Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся колега от Ловеч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся колега от Ловеч

Трябва ми някой колега от Ловеч да погледне едно Стило комби дали си заслужава.http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=7mhfpp
    Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
    ex-Fiat Stilo 1.9JTD
    ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Малко снимков анализ Изпълнението е актив. Няма подлакътник, но има ASR и климатроник, АСР е рядко при комби.Няма задни ел джамове, така доколкото виждам.Ако е 2003г. няма да има проблеми с кантара на еърбега, защото такъв просто няма.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Снимковия анализ е ясен. Мен по-скоро ме интересува как работи, светва ли като коледна елха при подаден контакт и т.н. Затова ще съм благодарен ако има кой да я погледне на място.
      ex-Fiat Stilo 1.9JTD
      ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Пиши на другаря Коцев. От Ловеч е и имаше две стилота ,ако се не лъжа.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Струва ми се, че шофьорският еърбег е ремонтиран, а предният десен калник ми изглежда да е с прясна боя.
          Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Съжалявам че чак сега видях темата . Не съм в Ловеч от два дни и ще бъда там в понеделник. Говорих по телефона с продавача за понеделник да отида и огледам.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
              Съжалявам че чак сега видях темата . Не съм в Ловеч от два дни и ще бъда там в понеделник. Говорих по телефона с продавача за понеделник да отида и огледам.
              Супер колега, ще чакам да споделиш впечатления. Мерси много.
              ex-Fiat Stilo 1.9JTD
              ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Ходих по обед да видя колата ,защото се намираше на 10-15 км извън града .На първо четене не изглежда лоша . С почти нови зимни гуми е. Не забелязах да има смяна или изправяне на калници. Двигателя според мен работи много добре. Кубето вътре има тук там за почистване.Единствено не ми хареса изолацията на капака ,разкъсана с дупки и от какво да е ?Направих снимки и ги вдигнах тук.http://kozev.moifoto.ru/160990/

Коментар

Такива дупки и разкъсвания понякога стават от водоструйката като се мъчат да мият двигателя.
                  Bravo JTD 105 '98

Коментар

Или някой си е направил шорткът до пръскалката
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Абе доста са грозно разръфани.Може би като имах предишните две Стила и те нямаха такива дупки сега се набиха на очите ми .Имах желание да направя поне едно кръгче ама собственика бързаше за зъболекар и нямаше как .Моите ги купувах за цена от 5,500 и може би за това бяха по запазени.Това е докарано на автовоз до тук и не се знае как ще се държи на пътя .Цената не е висока 3,200лв но колегата сам да прецени.Външно ми хареса колата .Но едва ли това са реалните километри като я огледах по обстойно .

Коментар

Ок благодарско за съдействието. Ще видим дали има смисъл да се разкарвам да я гледам лично с тези дупки...
                        ex-Fiat Stilo 1.9JTD
                        ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Коцев, къде си ходил да я гледаш, ако разбера кой е джамбазина, поне мога да дам инфо на колегата, да ли си заслужава да бие път. :D
                          Fiat palio 1.7td

Коментар

Момчетата са близнаците Борко и Венци. Нали чичо им е в Австрия и те докарват коли от там.За тия пари не е лоша колата .Намира се в Казачево след разклона за предприятието Куинс.

Коментар

Оф, австрийска, колкото да е хубава външно, сто процента е че не е на реални км,и ходовата част е в плачевно състояние.Коцев, не си се сетил да погледнеш сервизната книжка, ако има такава , аз моята като я купувах, първо питах да ли колата е придружена с всичко необходимо, като се започне от трите ключа и стигна до сервизната книжка. :D Утре ще ги видя тия близнаци, явно са някои отскоро в тоя бизнес. Имам познати от казачево, дори и с кмета се познаваме,но ще питам един бивш колега ,който е оттам.На Колегата TopnegoTo, според мен не е за предпочиане австрийска кола, оттам са най-зле откъм ламарини и състояние на двигателния отсек, много рядко има запазени и с релни км екземпляри, но те държат по-висока цена.
                              Fiat palio 1.7td

Коментар

Working...
                              X