Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на телефон

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за покупка на телефон

Здравейте! Знам, че има много теми с това заглавие ама никоя не съвпада с моите желания. Та затова пускам нова.Трябва ми телефон с една карта, WiFi и е желателно да има предна камера. Освен за говорене ще се ползва за Viber, WhatsApp и Skype. Не ми трябва GPS. Цената да е около 250лв. Гледах Samsung S3 Mini, но нямам наблюдения над други марки и моля да помагате.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Re: Съвет за покупка на телефон

z_sutrov написа:
    Здравейте! Знам, че има много теми с това заглавие ама никоя не съвпада с моите желания. Та затова пускам нова.Трябва ми телефон с една карта, WiFi и е желателно да има предна камера. Освен за говорене ще се ползва за Viber, WhatsApp и Skype. Не ми трябва GPS. Цената да е около 250лв. Гледах Samsung S3 Mini, но нямам наблюдения над други марки и моля да помагате.
    малките самсунгчета са ужас...забиват и са тегави...насочи се към нещо друго...лично аз бих препоръчал някоя от нокиите Лумиа...
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Леново или Моторола ЕКаквото и да вземеш, гледай да е с минимум 1 ГБ РАМ. Всичко друго идва слабо и рано или късно започва да запича.Аз преди ~3 месеца взех 2 такива от Технополис и са доста добри:http://www.mobilebulgaria.com/mobile...терията е 2800 mAh, 13 mp камера, втора камера, 4 ядрен процесор на 1.4, 1 ГБ РАМ, 5" доста добър дисплей, 2 батерии, кейс и протектор за 230 лв. + 2 години гаранция.Като минус мога да посоча само слаба вибрация и някаква софтуерна мамица, която при разговор елиминира прекалено много външните шумуве, та чак понякога заглушава гласа на говорещия, но трябва да си в дъскорезница, че да се появи това.Иначе от 2 седмици съм с една нокия 106, която не съм зареждал вече 7-ми ден и батерията е над половината, а "умния" телефон така си стои вкъщи...
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Във интернет ги продават по-евтини.Иначе може и някой китайски да си вземеш.За малко пари ще си вземеш със много екстри.

Коментар

Съгласен за малките Самсунгчета - разбирай ниския клас.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Всъщност от малките Самсунги има по-малко рекламации отколкото от по големите им събратя! Препоръчвам ти да търсиш нещо по-ново обаче - S4 мини е по-добрия вариант! Във вивател имаше добри промоции този месец - NOTE 3 neo за 400лв! Ако отделиш малко повечко пари ти препоръчвам nexus 5...по старите nexus също са добри! Не съм фен на бюджетните китайски телефони и не мога да дам съвет за тях!
            Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

http://www.mobilebulgaria.com/mobile...otorola-moto-e
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ако случайно се насочиш към Сони, знай, че предните им камери НЕ МОГАТ да се ползват за видео-разговори през телефонната мрежа.Единствено за скайп, вайбър или подобни.

Коментар

Без да препоръчвам нищо - S3 мини взех на дъщерята - такъв тормоз - нЕмаш си на представа - обаче батерията е желязна!!!
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз предлагам за около 250 лева един китаиски телефон THL ili Zopo, имат софтуерна подръжка и дори нещо да му куца може да се руутне и да се сложи друг къстъм ром или отново оригиналният.
                    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

***Модерирано***Обявите в друг раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org
                      Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
                      ex-Fiat Stilo 1.9JTD
                      ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Immortal написа:
                        Ако случайно се насочиш към Сони, знай, че предните им камери НЕ МОГАТ да се ползват за видео-разговори през телефонната мрежа.Единствено за скайп, вайбър или подобни.
                        Няма да ми трябва за видео през мрежата. Ще се водят разговори с чужбина и затова написах с кои приложения ще се ползва.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

Минимум 4 ядра, минимум 1гб рам и ако ще е китайче ,да е 720п, че чак на най-новите видеото смогва на FHD.Oт марковите - С4 мини що годе става.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

rebel написа:
                            Всъщност от малките Самсунги има по-малко рекламации отколкото от по големите им събратя! Препоръчвам ти да търсиш нещо по-ново обаче - S4 мини е по-добрия вариант! Във вивател имаше добри промоции този месец - NOTE 3 neo за 400лв! Ако отделиш малко повечко пари ти препоръчвам nexus 5...по старите nexus също са добри! Не съм фен на бюджетните китайски телефони и не мога да дам съвет за тях!
                            Да го кажа така: трябва ми временно. Ако потръгнат нещата съм готов да налея повече пари, но сега не ми се дават за телефон. Имам си който си ми върши работа като телефон. Трябва ми друг заради приложенията, които съм цитирал в първия си пост.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Имам едно galaxy S2! Ползвано е около 2 години, но е пазено и всичко си работи! Можем да го спазарим ако се интересуваш!
                              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Working...
                              X