Здравейте! Знам, че има много теми с това заглавие ама никоя не съвпада с моите желания. Та затова пускам нова.Трябва ми телефон с една карта, WiFi и е желателно да има предна камера. Освен за говорене ще се ползва за Viber, WhatsApp и Skype. Не ми трябва GPS. Цената да е около 250лв. Гледах Samsung S3 Mini, но нямам наблюдения над други марки и моля да помагате.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на телефон
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Съвет за покупка на телефон
z_sutrov написа:Здравейте! Знам, че има много теми с това заглавие ама никоя не съвпада с моите желания. Та затова пускам нова.Трябва ми телефон с една карта, WiFi и е желателно да има предна камера. Освен за говорене ще се ползва за Viber, WhatsApp и Skype. Не ми трябва GPS. Цената да е около 250лв. Гледах Samsung S3 Mini, но нямам наблюдения над други марки и моля да помагате.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Леново или Моторола ЕКаквото и да вземеш, гледай да е с минимум 1 ГБ РАМ. Всичко друго идва слабо и рано или късно започва да запича.Аз преди ~3 месеца взех 2 такива от Технополис и са доста добри:http://www.mobilebulgaria.com/mobile...терията е 2800 mAh, 13 mp камера, втора камера, 4 ядрен процесор на 1.4, 1 ГБ РАМ, 5" доста добър дисплей, 2 батерии, кейс и протектор за 230 лв. + 2 години гаранция.Като минус мога да посоча само слаба вибрация и някаква софтуерна мамица, която при разговор елиминира прекалено много външните шумуве, та чак понякога заглушава гласа на говорещия, но трябва да си в дъскорезница, че да се появи това.Иначе от 2 седмици съм с една нокия 106, която не съм зареждал вече 7-ми ден и батерията е над половината, а "умния" телефон така си стои вкъщи..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Всъщност от малките Самсунги има по-малко рекламации отколкото от по големите им събратя! Препоръчвам ти да търсиш нещо по-ново обаче - S4 мини е по-добрия вариант! Във вивател имаше добри промоции този месец - NOTE 3 neo за 400лв! Ако отделиш малко повечко пари ти препоръчвам nexus 5...по старите nexus също са добри! Не съм фен на бюджетните китайски телефони и не мога да дам съвет за тях!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Аз предлагам за около 250 лева един китаиски телефон THL ili Zopo, имат софтуерна подръжка и дори нещо да му куца може да се руутне и да се сложи друг къстъм ром или отново оригиналният.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Immortal написа:Ако случайно се насочиш към Сони, знай, че предните им камери НЕ МОГАТ да се ползват за видео-разговори през телефонната мрежа.Единствено за скайп, вайбър или подобни.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
rebel написа:Всъщност от малките Самсунги има по-малко рекламации отколкото от по големите им събратя! Препоръчвам ти да търсиш нещо по-ново обаче - S4 мини е по-добрия вариант! Във вивател имаше добри промоции този месец - NOTE 3 neo за 400лв! Ако отделиш малко повечко пари ти препоръчвам nexus 5...по старите nexus също са добри! Не съм фен на бюджетните китайски телефони и не мога да дам съвет за тях!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар