Въпросите, които стоят пред мен са следните - да сметна темата за изчерпана и да я заключа или да я разчистя, като всички умнотии под формата на спам, да идат у кофата....Засега само казвам, ако продължите - ще действам, а може и да се наказваме, макар че засега никой не е престъпил границата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Четец за електронни книги - избор?
Collapse
X
-
Чист спам А защо трябва да се слагат запетайки пред думите? Не е ли по-правилно да се пишат след думите, преди думата...Кой твърди ,че трябва да е пред?Аз твърдя, че трябва след и преди!Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Immortal написа:Painfall написа:А защо не сложи запетайка пред "където", тогава? Примерно.
Коментар
-
T. 2.2, дори примерът съответства на изречението ми:...продуктите са маркирани точно където трябва.В това изречение пред "където" не се слага запетая, независимо от използването или не на уточняващата дума, защото с "където" не се въвежда ново просто изречение. Затова и аз не съм написал запетаята. Дано Явор да не чете тая тема. Сигурно се е забавил на вратата.
Коментар
-
Напротив, Явор чете, ама ви гледа сеира. Сега след като се уточнихте по пунктоационните въпроси, се спрете вече. Или пишете по темата, или си отворете тема за това кой колко е грамотен. Ай че и мене подлудихте с тия запетайки!Оги, нищо и няма бате на вратата, една петдесетолевка се била захапал под уплътнението и надувала, та затова...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар