Една бърза консултация ще може ли? За Ацер 5552Г (котлон 2 х2 P340, 2.2 ГХц, 3 ГБ ДДР 3, 15.6", ХД6470, 6 клетъчна батерия) - 310 лв. Заслужава ли си?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация за цена на лаптоп HP 4520s
Collapse
X
-
По-добре нещо такова:http://olx.bg/15-6-core-i7-quad-acer...-i62318900Не е с цел реклама, а по нагледно да покажа, за тия пари, какви супер машинки има.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Одеве разглеждах обяви на потребителя от първия линк и ми направи впечатление, че няколко, които погледнах, бяха с подредба на клавиатурата Q W E R T Z, което е малко гадно и затова спрях да ги гледам. Но това определено ми се струва прилично, особено със светкащата клавиатура (нещо, което ако се повреди, ще е значително по-скъпо ново) Пак да си кажа изискванията - поне 15.6", поне 4 ГБ, сравнително хубав процесор, ХДМИ и батерия, която да не е за кофата. Ако може да е без хард-диск - още по-добре. Във всички случаи ще го извадя и ще си сложа SSD. Колкото може по-евтино да е. Утре може и да се разходя да го видя този 5942, пък вечерта да се похваля с нов палтоп.
Коментар
-
Acer 5942 Бях чел някъде, че има някакъв проблем с екрана.Аз лично имам този последния от линковете на колегата по горе Acer 5742 не ти го препоръчвам. Лесно прегрява, калпаво охлаждане, труден достъп до процесора за почистване. В момента е с изгоряло дъно. Лаптопа няма 3 години.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
slonikon написа:Според мен никой АСЕR не заслужава никакви пари. Сони Вайо - също.
Коментар
-
Acer мога да кажа, вече и от личен опит, че са чудни машинки. Края на лятото си взех 5755G 2-ра ръка за 550лв. Има i7-2770QM, nVidia gt630m 1gb, 8GB Ram, 1TB Hard, като цяло ми се стори далавера и все още си мисля че си заслужаваше паричките. Та тоя лаптоп е вече на 2 години и нещо, от както е купен, работи си, а от както е при мен е превъртяна не една игра( Watch Dogs, battlefield4, Call of Duty Advanced Warfare и подобни), та да не говорим по темата, че Acer били с калпави охлаждания, веднъж не е алармирал или рестартирал. Най проблемни са HP и не съветвам някого, да си купува такъв, макар че има много доби и примамливи предложения. Нормално е да има и дефектни, все пак се продават милиони лаптопи, но за това пък човек има избор.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Абе дано да сте прави. Моят опит е личен със Сони Вайо и на двама близки приятели с Ейсърите. Много ще се радвам, ако са се променили нещата, щото най-мразя да плащам за марка.Относно охлажданията - на мойта Тошиба вече 7 години можеш да пържиш яйца и не съм забелязал да ѝ е станало нещо от тая работа. На аверите Ейсърите помня, че на единия му беше заминала видеокартата и трябваше да чака 2 месеца за смяна. Другия не помня какво му беше станало, ама и двата заминаха на боклука.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар