Аз - не. Екран с размер 15.6" е задължителен, както и цяла клавиатура (с числата вдясно). Другото задължително - колкото се може по-малък хард-диск, защото така или иначе ще го извадя, за да си монтирам SSD. Ако може без хард-диск - най-добре. Паметта няма значение, винаги може да се добави. Ще се ползва за домашна употреба от най-примитивен вид - да отвориш някой сайт, някоя поща да провериш, да пуснеш някой филм, малко музика, да си проверя колата... е такива глупости. За работа с по-натоварващи приложения си имам малко по-мощен настолен компютър.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация за цена на лаптоп HP 4520s
Collapse
X
-
Оги, аз мога да ида да го видя вместо теб няма проблем.Проблемът е, ако има жокери от типа дето Емо е казал, как да ги установя...?Мога да се опитам да договоря да го взема при мене за няколко часа, колкото да го видя как се държи, да го разцъкам малко и да видя колко държи батерията."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ogi28b написа:Аз - не. Екран с размер 15.6" е задължителен, както и цяла клавиатура (с числата вдясно). Другото задължително - колкото се може по-малък хард-диск, защото така или иначе ще го извадя, за да си монтирам SSD. Ако може без хард-диск - най-добре. Паметта няма значение, винаги може да се добави. Ще се ползва за домашна употреба от най-примитивен вид - да отвориш някой сайт, някоя поща да провериш, да пуснеш някой филм, малко музика, да си проверя колата... е такива глупости. За работа с по-натоварващи приложения си имам малко по-мощен настолен компютър.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
vital написа:Имам наблюдение на лаптоп с такова "шаси". Грее много. Но пък не беше i3, a AMD някакво.Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
ogi28b написа:Отказах се от тоя, особено като проверих по-подробно цените на нови, а и като разрових малко сайта с обявите - може да се намери i5 за горе долу същите пари или съвсем малко отгоре.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
А аз за 900лева, май месец, докарах от Канада по DHL за синковеца Asus N56, с четериядрен i7, 8гиг рам, 2гиги геймърска карта, терабвайт хард... Самолет... И даже и лицензен винбоз 8, което не е голям плюс де Това всичкото барабар с транспорта и ддс-то на митница. Реално мпа го платих тогава 430долара. Ако имаше кой да ми го донесе, толква щеше и да ми струва. Оги, щом три трябва базова машина, вземай нещо ново и си свиркай. Ако искаш да ти пратя оня канадския продвач в йбей - основно продават мостри от магазини на смешни цени. Но си плащаш като поп транспорта и ддсто, което сис трува за по скъпа машина.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз лаптоп за лично ползване от човек не бих си купил. Те са си абсолютни черни кутии. Има сериозни машини на много добри цени по фирмите за втора ръка. От човек... дето казва Emzo, я чипсет ще е презапояван, я нещо друго. Миналия месец хвърлих един такъв - изкара точно 6 месеца и яко беше играл поялника вътре.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Ети http://www.kvantservice.com/pricelis...arch&sptype=11От квант-а съм взел над 40-50 машини и до сега не съм имал сериозни проблеми с никой.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Точно Квант-а имах предвид. А с човека най-много да си развалите отношенията. Техника е - чупи се. Вчера, докато ровех из нет-а заради един Дел попаднах точно на такъв случай: Графичен чип с фабричен дефект, аз не знаех, пък продадох лаптопа на приятел и сега (2 месеца след продажбата) не работи. Кво да правя?!Пък Квант ще ти дадат 6 месеца гаранция.Всеки си решава, де. Аз имам 2 от 2 набутвации от човек, затова не препоръчвам на никого.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Ще си развалиш отношенията с човек ако си идиот.Предпочитам да имам цялата история на лаптоп-а, вместо да го взимам на сляпо.Питам - имало ли е проблеми някога, ако ми се отговори не, какво толкова.Но ако се развали (както каза техника е, чупи се) и ако видя, че наистина е правено нещо по него, а това ми е било спестено, то "приятеля" ми автоматично минава в другата графа и няма да се занимавам натам.Елементарно е.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Xaus написа:Ети http://www.kvantservice.com/pricelis...arch&sptype=11От квант-а съм взел над 40-50 машини и до сега не съм имал сериозни проблеми с никой.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар