Никой няма да ти рутира трафика към Турция, за да дойде проблема от там.За това при съобщението което Ели е дала, трябва да се види дали пътя е един и същ. Поне да се сравни дали заявката напуска нейния компютър по едно и също трасе, за да няма някакви реални проблеми с нейния компютър, както са ѝ казали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с gmail и гугъл след смяна на модем
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ДНСите ги въведох, като се обадих на 123 - резултат - никакъв, единият днс е 8888. Утре ще пробвам лаптопа дали се връзва към други мрежи, да отпадне и вероятността, че е с повредена карта и не може да върже, макар да съм сигурна, че не е. Тъкмо пробвахме всички възможни устройства - или ще се върже към мрежата и няма да има интернет, или ще се върже и ще се разкачи, или изобщо няма да се върже. Все пак проблемът не е постоянен - понякога сайтовете се отварят. Явно за момента проблемът не е в моя телевизор.ogi28b; пий си бирата, че съвсем изтрещяваш трезвен П.П.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Като ми решихте проблема и имам интернет поне на 1 компютър Ще питам и за нещо извън темата, но не ща за 1 въпрос да правя нова тема, но ако искат модраторите, да я отделят.Та - днес смених кухненската батерия. Проблемът е, че преди спирателните кранчета има сложени удължители, които се падат на много кофти място заради шкафовете на кухнята и са слагани преди да се сложи кухнята. Та при махането на кранчетата единият удължител леко започна да пропуска. леко значи 1 капка на 10-15 минути. Не ща да викам майстор (не преди да пробвам) затова има ли и може ли да ми препоръчате силикон или някакъв уплътнител/лепило/лента, който да лепна отгоре и да спра теча?Мерси Хайде модераторите да не стават момчета за всичко! Щом е решен проблемът с нета и е важен този със спирателните кранчета - нова тема.Модераторски екип на fiat-bg.orgВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар