Мината седмица ми смениха модема на виваком и на компютъра, който е вързан с кабел към модема, изчезна гугъл и gmail на всички браузъри - ИЕ, мозила и хром. Всичко друго се отваря, само гугъл и gmail не се отварят - от всички опити, може би 1-2 пъти на ден успявам да заредя страниците. На всички останали устройства всичко се отваря нормално. Преинсталирах мозила и хром, резултат - никакъв, не се отварят. Уиндоуса е XP.Някакви идеи как да го оправя без да преинсталирам уиндоуса?Това е само за връзката от модема. Като му сложа флашката (на виваком, ако има значение), гугъл и gmail се отварят без проблем.П.п. и фейсбука и той, но се отваря от 3-4 опита
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с gmail и гугъл след смяна на модем
Collapse
Заключена тема
X
X
-
От ХР-то ще да е - вече не се поддържа и едва ли ще е удачно да се преинсталира. Опитай да изчистиш хронологията на браузерите, кеша, бисквитки и всичко каквото ти дойде наум. Опитай и с F5 ако не се отварят пак. А и толкова браузери май му идват множко.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
Явно наистина може да е от бтк-то.Аз днес имах същия проблем, ама в София.Така и не разбрах какво стана. При мен обаче го правеше и на Wifi и с кабел. Сложих му и аз флашка и се отвори. Трябваше ми да пратя едни прикачени файлове. После не съм проверявал дали се оправи. Рядко го ползвам тоя компютър като се сетя ще видя дали пак има проблем.
Коментар
-
Вместо да се кюскаш започвай да им звъниш на пожар да идват да си го оправят. Замисли се наистина засмяна на WIN-а ...Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Имах такъв проблем с други сайтове. Един приятел ми настрои ръчно DNS и каза, че не успявало да си ги намери автоматично. Проблемът е в доставчика така или иначе.......Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
бой до дупка
ele написа:След 30 минути рзговор тия ми казаха, че проблемът бил в моя компютър и те не били място за обучение. Иначе зададох настройките ръчно както казаха, резултат - никакъв.Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.
Коментар
-
Не съм, просто прекъснах разговора и изпратих жалба по онлайн системата им. Не виждам причина да продължавам разговора. От разговорите с виваком установих, че като ти кажат да си платиш на някой да ти оправи проблема, няма смисъл да продължаваш - по-добре да звъннеш след малко да ти вдигне някой друг, който има по-голямо желание да ти помогне,. Този компютър обаче ми трябва, така че междувременно търся и друг начин да го реша.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар