Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с gmail и гугъл след смяна на модем

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с gmail и гугъл след смяна на модем

Мината седмица ми смениха модема на виваком и на компютъра, който е вързан с кабел към модема, изчезна гугъл и gmail на всички браузъри - ИЕ, мозила и хром. Всичко друго се отваря, само гугъл и gmail не се отварят - от всички опити, може би 1-2 пъти на ден успявам да заредя страниците. На всички останали устройства всичко се отваря нормално. Преинсталирах мозила и хром, резултат - никакъв, не се отварят. Уиндоуса е XP.Някакви идеи как да го оправя без да преинсталирам уиндоуса?Това е само за връзката от модема. Като му сложа флашката (на виваком, ако има значение), гугъл и gmail се отварят без проблем.П.п. и фейсбука и той, но се отваря от 3-4 опита
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

От ХР-то ще да е - вече не се поддържа и едва ли ще е удачно да се преинсталира. Опитай да изчистиш хронологията на браузерите, кеша, бисквитки и всичко каквото ти дойде наум. Опитай и с F5 ако не се отварят пак. А и толкова браузери май му идват множко.
    Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Чистила съм - резултат никакъв. Може да не се поддържа и да му идва множко, ама с флашката всичко отваря, а не и като е свързан към модема.

Коментар

dabadaba написа:
        От ХР-то ще да е - вече не се поддържа и едва ли ще е удачно да се преинсталира.
        И що не? Като се поддържаше и е пиратски, и е със забранени всякакви ъпдейти - кво му е?Определено проблемът ти е в доставчика. Реви им докато не го оправят. Щом с другия интернет работи...

Коментар

Задай ръчен dns 8.8.8.8
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Явно наистина може да е от бтк-то.Аз днес имах същия проблем, ама в София.Така и не разбрах какво стана. При мен обаче го правеше и на Wifi и с кабел. Сложих му и аз флашка и се отвори. Трябваше ми да пратя едни прикачени файлове. После не съм проверявал дали се оправи. Рядко го ползвам тоя компютър като се сетя ще видя дали пак има проблем.

Коментар

Вместо да се кюскаш започвай да им звъниш на пожар да идват да си го оправят. Замисли се наистина засмяна на WIN-а ...
              Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
              Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Имах такъв проблем с други сайтове. Един приятел ми настрои ръчно DNS и каза, че не успявало да си ги намери автоматично. Проблемът е в доставчика така или иначе.......
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Мерси, днес ще им звъня XP си е добре на тоя компютър, ако се наложи да го преинсталирам, ще сложа 7, но до тогава не правя никакви смени

Коментар

След 30 минути рзговор тия ми казаха, че проблемът бил в моя компютър и те не били място за обучение. Иначе зададох настройките ръчно както казаха, резултат - никакъв.

Коментар

Сменяй Win ,ako пак има проблем,сменяш доставчика!

Коментар

не ща да сменям уиндоуса - ако исках, нямаше да пускам тема тук, щях да го преинсталирам, доставчика не мога да го сменя, щото няма кой друг. Други предположения?

Коментар

бой до дупка

ele написа:
                          След 30 минути рзговор тия ми казаха, че проблемът бил в моя компютър и те не били място за обучение. Иначе зададох настройките ръчно както казаха, резултат - никакъв.
                          Не мога да повярва че ще оставиш доставчика без да си свърши навреме и добре работата.
                          Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.

Коментар

Не съм, просто прекъснах разговора и изпратих жалба по онлайн системата им. Не виждам причина да продължавам разговора. От разговорите с виваком установих, че като ти кажат да си платиш на някой да ти оправи проблема, няма смисъл да продължаваш - по-добре да звъннеш след малко да ти вдигне някой друг, който има по-голямо желание да ти помогне,. Този компютър обаче ми трябва, така че междувременно търся и друг начин да го реша.

Коментар

Re: Проблем с gmail и гугъл след смяна на модем

ele написа:
                              ... На всички останали устройства всичко се отваря нормално.
                              Защо мислиш, че доставчика е виновен след като на другите ти устройства си работи ?
                              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Working...
                              X