В случая се прави договор за продажба или дарение, там на място, колата идва с нейните си номера до тук, регистрира се в КАТ и стария собственик си връща номерата и отрегистрира колата в Италия. С моята кола така се случи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистрация в КАТ от Италия.
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:В случая се прави договор за продажба или дарение, там на място, колата идва с нейните си номера до тук, регистрира се в КАТ и стария собственик си връща номерата и отрегистрира колата в Италия. С моята кола така се случи.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
injekciona написа:Познавам над 15 човека, които живеят в Швеция, имат местен адрес и спокойно си карат с българските/австрийските номера от 5+ години насам. Така че и там контрола не е толкова строг, камо ли в Италия, където е пълна анархия
Коментар
-
wwalker написа:knososs написа:Процедурата, че е ясна - ясна е. Осъществява се нов внос на автомобил.Но след като я пререгистрират имат право да карат автомобила на територията на друга страна членка, най-много до 6 месеца. След изтичането на тези 6 месеца, братовчедка ти с мъжа и ще имат огромен проблем, включително и с конфискуване на автомобила.
Коментар
-
Понеже по назад подведох колегата, че не ти търсят преглед в италия.. Говорих с бащами и каза, че и прегледа също е задължителен, обаче не винаги като те спрат за проверка ти го искат, а и да го поискат като видят, чее на български, въобще не го гледат. Той си кара без преглед по 2/3 и повече години. Иначе миналата година като докарва пунтото да го постегна, му направих и преглед, обаче той изтече март месец, и сега си продължава да си кара така.А и друго, каза, че ако искаш да си напълно "редовен", тези които пътуват с бусовете България - Италия продавали фалшиви прегледи по СЕДЕМДЕСЕ ЕВРООО (70евро), обаче той не се е възползвал до сега от тази ОФЕРТА.Информацията ми е 100% достоверна, от 2001ва той си кара там с БГ номера.
Коментар
-
Точно прегледа ти го искат,и ако се правиш че не разбираш какво ти искат вадят една брошура от Бг преглед и ти я размахват пред носа да се сетиш :D И аз живея тук и карам с Бг номера без проблем,но зависи кои как е регистриран по местоживеене,имам познати им са ходили у дома и вече са с Ит регистрации.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар