Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се чувствате днес? Нещо мъчи ли ви или се яко на кеф?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това със и ученето ми хареса!Студентска му работа! Щом дойде сесия беше ежедневие, щото като се заринеш в листите не ти идва за нищо друго на ум

Коментар

Аз пък нещо се разболявам. Имам изпити. Колата съм я дал на сестра ми, че и трябва за бачкането и се надявам да не я върне Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Месри, че попита иначе...
      FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Аз съм като kiro_of_the_day : не знам откъде да я почна (работата). След 23-ти ще си почина -- само ще си ходя на работа. Кеф !Р
        Тойота Приус

Коментар

divaka написа:
          Аз пък нещо се разболявам. Имам изпити. Колата съм я дал на сестра ми, че и трябва за бачкането и се надявам да не я върне Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Месри, че попита иначе...
          И ти ли имаш изпитил. Какво става с вас? Ше вземете да станете много Учени

Коментар

phoenix написа:
            ......ами парите взеха ПАК да свършват... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 ... иначе вчера бях на изпитYellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 , утре пак ще ходя на друг добре че поне ги вземам Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ...е хайде и да стискате палци за утре
            Кво да ви кажа! При мен парите не ги е имало, за да свършат. Ходя си по майстори тука с опелчето и се ядосвам. И аз така по изпити, в неделя мина един, сега в събота и понеделник още два........абе живооот. А на тебе phoenix стискам палци и на краката!

Коментар

Хей,

Аз нямам изпити, но ме чака дипломна защита януари, а още не съм почнала и да я мисля, камо ли да я пиша ама иначе съм добре, освен като разглеждам тук публикуваните снимки от руски сайтове на жени шофьорки, просто тръпки ме побиват и току виж се откажа да шофирам :D :D :D майтап бе Уили! :P
              Следвай мечтите си))

Коментар

...

Коментар

днес

как да сме добре като за четвъртък Като има работа и пари като днес /щото не винати е вярно /съм добре нали се видяхме и на срещата самоче и със сина та беше за кратко преди малко един ме ядоса докато му отварях Опела но сега съм наред вече съм си в къщи и ви пиша както обикновенно .ами тук в интернет не може някой така да ме ядоса и си почивам . вече свърщи за мене седмицата от утре почивка .
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: Хей,

violina написа:
                    Аз нямам изпити, но ме чака дипломна защита януари, а още не съм почнала и да я мисля, камо ли да я пиша ама иначе съм добре, освен като разглеждам тук публикуваните снимки от руски сайтове на жени шофьорки, просто тръпки ме побиват и току виж се откажа да шофирам :D :D :D майтап бе Уили! :P
                    Малко офтопикКолежке ако иска6 няма да публикувам повече такива неща сериозно говоря за да не се откажеш от карането
                    Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
                    Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Колега,

asus ще ти бъда вечно задължена и без това като гледам как карат коли и засичат, завиват без мигачи направо страх ме тресе Малко офтопик Колежке ако иска6 няма да публикувам повече такива неща сериозно говоря за да не се откажеш от карането
                      Следвай мечтите си))

Коментар

fiat_love написа:
                        Как да съм? Петък е и съм в очакване Иначе днес съм без Типото на работа и малко е кофти ситуацията, а и с девойката си !@#$%^ майките още снощи.
                        Ееееее не така, не така! Умната карай!Аз пък днес след работа, газ за Русе. Дано да няма много гъста мъгла.

Коментар

Ами да се похваля пак аз........днес си взех и този изпит нищо лошо не се е случило досега и вече съм на чаша бира...така че наздраве
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                            Ами да се похваля пак аз........днес си взех и този изпит нищо лошо не се е случило досега и вече съм на чаша бира...така че наздраве
                            Наздраве!!!Аз пък се върнах от Русе днес. Пътуването беше приятно! Сложих и зимните гуми.

Коментар

на мен пък, както виждате, даже не ми е останало време да вляза във форума... Шефа е в чужбина и всичко е на моята глава - моите и неговите задължения. Вчера (събота) и днес си бях на село и си починах (освен че нацепих за цяла седмица дърва на майка ми... Но след умствен труд и напрежение - добре идва малко физическа работа. От утре пак ще се трудим... дано тази седмица да е по-спокойна...

Коментар

Нещо ме мъчи ! откакто катостофирах влизам в форума по често отколкото в колата си ! Това не е човешко , а и приятелката ми ме дразни нещо ! Не съм на кеф , това е ! ...Лек ден на всички , отивам на работа

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

Working...
                                X