Някой питал ли ви е днес как сте и как се чувствате?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се чувствате днес? Нещо мъчи ли ви или се яко на кеф?
Collapse
X
-
Re: Как се чувствате днес? Нещо мъчи ли ви или се яко на кеф
Sandeto написа:doofiat написа:Някой питал ли ви е днес как сте и как се чувствате?
Коментар
-
Re: Как се чувствате днес? Нещо мъчи ли ви или се яко на кеф
Nino написа:doofiat написа:Някой питал ли ви е днес как сте и как се чувствате?
Коментар
-
Добре сме, станах сложих антифриза ...врътката на великия ми фиат за обезваздушаване се счупи, остана си вътре ...не можах да му "изсмуча въздуха" и са си перкам така, какво може и ще стане незнам Автомивка, драг с голф (би ме Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ) кафе, работа, италианеца след работа... избор на гуми и към края на деня осещам как ще бъда поизнервен Мерси, че попита
Коментар
-
Nino написа:ок, благодаря. Нещо оглеждам за сина ми подобно.Едно "Алто"/99г също 1.0, предполагам, че мотора е същия.
Коментар
-
Имам толкова много работа, че се чудя от къде да подхвана... Направо не знам как се чуствам...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Имам толкова много работа, че се чудя от къде да подхвана... Направо не знам как се чуствам...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
bscsystem написа:Добре сме, станах сложих антифриза ...врътката на великия ми фиат за обезваздушаване се счупи, остана си вътре ...не можах да му "изсмуча въздуха" и са си перкам така, какво може и ще стане незнам Автомивка, драг с голф (би ме Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ) кафе, работа, италианеца след работа... избор на гуми и към края на деня осещам как ще бъда поизнервен Мерси, че попита
Коментар
-
Ха ми гледам пишете как сте, да кажа и аз......ами парите взеха ПАК да свършват... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 ама то тва била тяхната работа, иначе вчера бях на изпитYellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 , утре пак ще ходя на друг добре че поне ги вземам Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , колата си е наред, с половинката се трудим яко по цял ден и нощ както на работа(понеже ние сме шефовете ) така и в къщи и така, иначе принтера се скапа...изложихме се пред клиент, уволнихме една безхаберна преподавателка , вече втори месец ни залъгва един ПОЗНАТ че ще ни докара дърва, че в нас сме с каминка и сега зъзнем.(никога ама никога не правете бизнес със познати и приятели, приятелите са само за бира и кафе )....иначе сме добре, мерси че попита.....ей голямо шоу е живота, всеки ден някаква нова пиеса....ама иначе няма да е интересно. Да видим какво ще се скапе утре Дано да си взема поне изпита, че нямам време да работя и да уча и да правя ама не се даваме ей, и двамата сме рогати (ако някой се чуди какво значи това....козирог и телец...перфектната комбина )е хайде и да стискате палци за утреСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар