Това със и ученето ми хареса!Студентска му работа! Щом дойде сесия беше ежедневие, щото като се заринеш в листите не ти идва за нищо друго на ум
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се чувствате днес? Нещо мъчи ли ви или се яко на кеф?
Collapse
X
-
phoenix написа:......ами парите взеха ПАК да свършват... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 ... иначе вчера бях на изпитYellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 , утре пак ще ходя на друг добре че поне ги вземам Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ...е хайде и да стискате палци за утре
Коментар
-
Хей,
Аз нямам изпити, но ме чака дипломна защита януари, а още не съм почнала и да я мисля, камо ли да я пиша ама иначе съм добре, освен като разглеждам тук публикуваните снимки от руски сайтове на жени шофьорки, просто тръпки ме побиват и току виж се откажа да шофирам :D :D :D майтап бе Уили! :PСледвай мечтите си))
Коментар
-
днес
как да сме добре като за четвъртък Като има работа и пари като днес /щото не винати е вярно /съм добре нали се видяхме и на срещата самоче и със сина та беше за кратко преди малко един ме ядоса докато му отварях Опела но сега съм наред вече съм си в къщи и ви пиша както обикновенно .ами тук в интернет не може някой така да ме ядоса и си почивам . вече свърщи за мене седмицата от утре почивка .
Коментар
-
Re: Хей,
violina написа:Аз нямам изпити, но ме чака дипломна защита януари, а още не съм почнала и да я мисля, камо ли да я пиша ама иначе съм добре, освен като разглеждам тук публикуваните снимки от руски сайтове на жени шофьорки, просто тръпки ме побиват и току виж се откажа да шофирам :D :D :D майтап бе Уили! :PFiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
Ами да се похваля пак аз........днес си взех и този изпит нищо лошо не се е случило досега и вече съм на чаша бира...така че наздравеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
на мен пък, както виждате, даже не ми е останало време да вляза във форума... Шефа е в чужбина и всичко е на моята глава - моите и неговите задължения. Вчера (събота) и днес си бях на село и си починах (освен че нацепих за цяла седмица дърва на майка ми... Но след умствен труд и напрежение - добре идва малко физическа работа. От утре пак ще се трудим... дано тази седмица да е по-спокойна...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар