Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се чувствате днес? Нещо мъчи ли ви или се яко на кеф?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се чувствате днес? Нещо мъчи ли ви или се яко на кеф?

Някой питал ли ви е днес как сте и как се чувствате?

Re: Как се чувствате днес? Нещо мъчи ли ви или се яко на кеф

doofiat написа:
    ’ми ха да те питаме тогава тебе, как си? Явно има нещо което искаш да споделиш...
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
      doofiat написа:
      ’ми ха да те питаме тогава тебе, как си? Явно има нещо което искаш да споделиш...
      :D ааа, благодаря добре. Малко болнав, но на работа :D Иначе днес жената прави 4 месец, откакто е бременна и утре влиза в 5-тия месец.

Коментар

Освен че съм леко заспал всичко друго е на 6 .Щом Фиатката върви съм супер щтастлив А ти doofiat как си ? да питам на свой ред
        Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
        Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

asus написа:
          Освен че съм леко заспал всичко друго е на 6 .Щом Фиатката върви съм супер щтастлив А ти doofiat как си ? да питам на свой ред
          Забравих да кажа, че съм щастлив, че вече 3-та сутрин Фиатката пали от раз от два месеца насам :D Колко малко е нужно на човек да бъде щастлив :D

Коментар

doofiat написа:
            Добри, сорри за OFF-a, искам да те попитам.Сузукито от подписа ти три цилиндрово ли е, колко к.с. има?
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
              doofiat написа:
              Добри, сорри за OFF-a, искам да те попитам.Сузукито от подписа ти три цилиндрово ли е, колко к.с. има?
              Три цилиндъра, 50 к.с. Града много върви, повече от Фиата, но мине ли 90 км/ч вече не го търси за бързина.

Коментар

ок, благодаря. Нещо оглеждам за сина ми подобно.Едно "Алто"/99г също 1.0, предполагам, че мотора е същия.
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Добре сме, станах сложих антифриза ...врътката на великия ми фиат за обезваздушаване се счупи, остана си вътре ...не можах да му "изсмуча въздуха" и са си перкам така, какво може и ще стане незнам Автомивка, драг с голф (би ме Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ) кафе, работа, италианеца след работа... избор на гуми и към края на деня осещам как ще бъда поизнервен Мерси, че попита

Коментар

Nino написа:
                    ок, благодаря. Нещо оглеждам за сина ми подобно.Едно "Алто"/99г също 1.0, предполагам, че мотора е същия.
                    Май Алто-то е с 4-цилиндров двигател. Аз от Сузуки-то съм много доволен, харчи много малко дори и градско, само дето носачите окапват бързо. Вече е на около 70 000 км и единия тропа, а са около 70-80 лв., колкото на Бравата дори малко отгоре.

Коментар

Имам толкова много работа, че се чудя от къде да подхвана... Направо не знам как се чуствам...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Имам толкова много работа, че се чудя от къде да подхвана... Направо не знам как се чуствам...
                        Ами както е казал шопа, като ти се доработи - лягай и чакай да ти мине Повечето пъти е неприложимо за съжаление, но за пожелание става
                        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

bscsystem написа:
                          Добре сме, станах сложих антифриза ...врътката на великия ми фиат за обезваздушаване се счупи, остана си вътре ...не можах да му "изсмуча въздуха" и са си перкам така, какво може и ще стане незнам Автомивка, драг с голф (би ме Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ) кафе, работа, италианеца след работа... избор на гуми и към края на деня осещам как ще бъда поизнервен Мерси, че попита
                          Тоята програма е тежка :D

Коментар

Esper написа:
                            ... като ти се доработи ...
                            Това и да е ставало някога, съм забравил!!!
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ха ми гледам пишете как сте, да кажа и аз......ами парите взеха ПАК да свършват... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 ама то тва била тяхната работа, иначе вчера бях на изпитYellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 , утре пак ще ходя на друг добре че поне ги вземам Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , колата си е наред, с половинката се трудим яко по цял ден и нощ както на работа(понеже ние сме шефовете ) така и в къщи и така, иначе принтера се скапа...изложихме се пред клиент, уволнихме една безхаберна преподавателка , вече втори месец ни залъгва един ПОЗНАТ че ще ни докара дърва, че в нас сме с каминка и сега зъзнем.(никога ама никога не правете бизнес със познати и приятели, приятелите са само за бира и кафе )....иначе сме добре, мерси че попита.....ей голямо шоу е живота, всеки ден някаква нова пиеса....ама иначе няма да е интересно. Да видим какво ще се скапе утре Дано да си взема поне изпита, че нямам време да работя и да уча и да правя ама не се даваме ей, и двамата сме рогати (ако някой се чуди какво значи това....козирог и телец...перфектната комбина )е хайде и да стискате палци за утре
                              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                              X