Както писа Банков - уведомявайте банката , собственик на ПОС устройството.Аз едни в Разград ги излекувах . Не можело да се плащат суми по-малки от 5 лв. ?!? От пост на колега по-горе разбрах , че печалбите ин от продажба на цигари падат , но да са чели договора ! Никой не ги е бил по комсомолските кратуни да си слагат устройства разни !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за разплащане през ПОС терминал
Collapse
X
-
Re: питане за разплащане през ПОС терминал
ogi28b написа:Кой е тоя магазин? Искам и аз да вляза там, да видиш какво ще ги направя! Как ги обичам такива! Той утре освен 3%, ще ти начисли и белот и последно 10.Даже ще отделя и 1/2 час да си подпиша нов договор и ще си избера телефон за 1000 лева. После ще ви снимам клипче как късам договора.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:ogi28b написа:Кой е тоя магазин? Искам и аз да вляза там, да видиш какво ще ги направя! Как ги обичам такива! Той утре освен 3%, ще ти начисли и белот и последно 10.Даже ще отделя и 1/2 час да си подпиша нов договор и ще си избера телефон за 1000 лева. После ще ви снимам клипче как късам договора.
Коментар
-
ferryman написа:Жалбата можеш да я подадеш и он лайн. http://www.kzp.bg/index.php?mode=sen...t_id_office=47Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
За он-лайн жалбоподаването не помня даваха ли номерче, отдавна се занимавах, но помня, че няколко пъти ми се обаждаха от КЗП да ме уведомяват до какъв етап са стигнали и какво следва...И всеки път ме предупреждаваха, да не информирам търговеца, че съм подал жалба, за да няма възможност да си замазва бакиите, ако има възможност и да го лепнат както си трябва за повечко неща. В моя случай накрая ми се обади и търговеца, да попита дали по същата сметка си искам парите, извини ми се през зъби и не забрави да спомене, че ще поеме и разходите за куриерски услуги дето беше забравил да поеме...След него звъни служителката от КЗП и ме увери, че доста дълго време въпросния търговец няма да има дейност, т.к. го подпукали съвместно с НАП, че стигнали и до икономическа полиция...Та, стига да сте в правото си- не хабете сили и нерви, заслужава си
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар