Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

питане за разплащане през ПОС терминал

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Както писа Банков - уведомявайте банката , собственик на ПОС устройството.Аз едни в Разград ги излекувах . Не можело да се плащат суми по-малки от 5 лв. ?!? От пост на колега по-горе разбрах , че печалбите ин от продажба на цигари падат , но да са чели договора ! Никой не ги е бил по комсомолските кратуни да си слагат устройства разни !
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: питане за разплащане през ПОС терминал

ogi28b написа:
      Кой е тоя магазин? Искам и аз да вляза там, да видиш какво ще ги направя! Как ги обичам такива! Той утре освен 3%, ще ти начисли и белот и последно 10.Даже ще отделя и 1/2 час да си подпиша нов договор и ще си избера телефон за 1000 лева. После ще ви снимам клипче как късам договора.
      Оги там обаче не правят договори. Това магазинче продават само телефони и е открито преди максимум около месец. Намира се на главната в Бургас. Видях, че е нов магазина миналата събота и реших да вляза и да видя какво предлагат. Бях втрещен от табелата за %. Ако мога тези дни ще направя снимка. А иначе Краси ако знаеш колко неща имам за Комисията за защ. на потребителя, но както знаеш работя извън града и няма как да се занимавам с тях. На предната работа като бях на смени ги посещавах и съм доволен от реакциите им по поставяните проблеми. Даже както писах в една друга тема (един колега нещо не ми хареса там коментара за Техномаркет) онова управителче на Техномаркет, дето ходи с къси гащи и джапанки на работа ми се е обаждал 2 пъти да ми се извинява, че му бяха подпалили чергата.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
        ogi28b написа:
        Кой е тоя магазин? Искам и аз да вляза там, да видиш какво ще ги направя! Как ги обичам такива! Той утре освен 3%, ще ти начисли и белот и последно 10.Даже ще отделя и 1/2 час да си подпиша нов договор и ще си избера телефон за 1000 лева. После ще ви снимам клипче как късам договора.
        Оги там обаче не правят договори. Това магазинче продават само телефони и е открито преди максимум около месец. Намира се на главната в Бургас. Видях, че е нов магазина миналата събота и реших да вляза и да видя какво предлагат. Бях втрещен от табелата за %. Ако мога тези дни ще направя снимка. А иначе Краси ако знаеш колко неща имам за Комисията за защ. на потребителя, но както знаеш работя извън града и няма как да се занимавам с тях. На предната работа като бях на смени ги посещавах и съм доволен от реакциите им по поставяните проблеми. Даже както писах в една друга тема (един колега нещо не ми хареса там коментара за Техномаркет) онова управителче на Техномаркет, дето ходи с къси гащи и джапанки на работа ми се е обаждал 2 пъти да ми се извинява, че му бяха подпалили чергата.
        Жалбата можеш да я подадеш и он лайн. http://www.kzp.bg/index.php?mode=sen...t_id_office=47

Коментар

ferryman написа:
          Жалбата можеш да я подадеш и он лайн. http://www.kzp.bg/index.php?mode=sen...t_id_office=47
          Да, но ако не се лъжа имаше някаква врътка, че ако я подадеш онлайн не ти дават входящо номерче и няма как да я следиш до къде са стигнали нещата с жалбата ти. Поне преди беше така, сега незнам дали е още така.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

За он-лайн жалбоподаването не помня даваха ли номерче, отдавна се занимавах, но помня, че няколко пъти ми се обаждаха от КЗП да ме уведомяват до какъв етап са стигнали и какво следва...И всеки път ме предупреждаваха, да не информирам търговеца, че съм подал жалба, за да няма възможност да си замазва бакиите, ако има възможност и да го лепнат както си трябва за повечко неща. В моя случай накрая ми се обади и търговеца, да попита дали по същата сметка си искам парите, извини ми се през зъби и не забрави да спомене, че ще поеме и разходите за куриерски услуги дето беше забравил да поеме...След него звъни служителката от КЗП и ме увери, че доста дълго време въпросния търговец няма да има дейност, т.к. го подпукали съвместно с НАП, че стигнали и до икономическа полиция...Та, стига да сте в правото си- не хабете сили и нерви, заслужава си

Коментар

Working...
            X