Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колесар или платформа- цена ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    В Ямбол има много добър сервиз на Фиат
    Това е най-добрия възможен вариант, колкото и странно да звучи!300-те лв., които ще ги дадеш за транспорт до София по-добре ги довери на сервиза там!
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
      ele написа:
      В Ямбол има много добър сервиз на Фиат
      Това е най-добрия възможен вариант, колкото и странно да звучи!300-те лв., които ще ги дадеш за транспорт до София по-добре ги довери на сервиза там!
      Абсолютно. До преди няколко месеца ми се мота перфектен блок с всичко вътре точно като за госпожата. Ама в един слънчев ден Бог ми даде сили и кат го сграбчих, та на вторични. Все ще намери някой подобен да си смени своя и да си кара колата. Добрия вариант е нещо 50-80 лв. от София, с повечко късмет и блок с форумна история от Сливен-Ямбол. Ремонт там на място и... Ама не знам защо си мисля, че може и да не е само по блока... Тия фиати могат всичко друго, но не и да създадат проблем вътре в блока, това след 2 броя типо и едно браво.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Точно в това е проблема, че и нас ни притеснява ,че не е само блока.Събирам оферти за двата варианта и другата седмица решаваме какво да правим.

Коментар

Точно Христо в сервиза е човекът, който ще огледа и ще даде съвет кое е най-добре да се предприеме за колата! По-нататък диагнозата ще се изясни и всякакви съмнения ще отпаднат. А влаченето й до София е път към неизвестността с още по-непредсказуем край. Ако се сложи диагноза, че няма смисъл да се прави нищо и да се дава на вторични, защо по-напред трябва да са дадени едни 200 или повече лева за закарването й до София?
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

абе българина е цар на тези мъдри решения.
            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Мъдри или не...но в София ремонта ще ни е безплатен.За капак цялото семейство сме болни

Коментар

Да теглиш кола с колесар 300 км си е леко безумие. Цената на платформа ще ти компенсира безплатния ремонт, да не говорим, че , както ти писах и на лични, сервизът в Ямбол е точното място да ти направят подмяната.Да не стане накрая евтини на триците, скъпи на брашното.Но това си е ваша работа.Успех.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Я раздуй каква е дупката в блока, къде е и какво изтече от нея!
                  Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Не съм лягала под колата.Изтече масло.

Коментар

Ми от де знаеш, че е от блока?
                      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Съпругът ми гледа.

Коментар

Залагам на скоростна кутия.

Коментар

А аз на картер.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

А аз на блок.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Lane Staley написа:
                                Да теглиш кола с колесар 300 км си е леко безумие. Цената на платформа ще ти компенсира безплатния ремонт, да не говорим, че , както ти писах и на лични, сервизът в Ямбол е точното място да ти направят подмяната.Да не стане накрая евтини на триците, скъпи на брашното.Но това си е ваша работа.Успех.
                                Благодарение на безумните този свят върви нанякъде .Преди 3 години изминах този маршрут , но в обратна посока ( София - Ямбол ). Апропо , посъветвах колежката да си ремонтира колата в Ямбол .
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X