Това беше казал майстора, това написах.Сега остава да разберем къде е двигателя с този номер, който ни трябва.
Ааааа, ама ние не те пратихме при майстора, а при Хитко. Я му се обади на въпросния съфорумец, да се заинтересува и да каже кой двигател върши работа, най-добре тук в темата. Няма да препоръчваме тоя и оня и после колегите тук да се чудят защо "така каза майстора". Ще видим развитието на нещата и това ще определи дали там е добро място за закъсване...
Абе аз и дадох линк на колежката, не би трябвало да е объркала къде да отиде
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Да разкажа.Христо ни намери двигател, не се занимавахме с това.Сега се обадиха ,че колата е готова.Утре живот и здраве ще си я вземем.Сега следва ново питане - какво става в КАТ след смяна на двигател?Ще вземем фактура за новият. Какво следва???
Да разкажа.Христо ни намери двигател, не се занимавахме с това.Сега се обадиха ,че колата е готова.Утре живот и здраве ще си я вземем.Сега следва ново питане - какво става в КАТ след смяна на двигател?Ще вземем фактура за новият. Какво следва???
Че кой те праща в кат да им се хвалиш? Иначе да с фактура и документи на колата.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Отиваш с фактурата и да си смениш документите.Че след това новия собственик ще бере ядове ако оставиш така нещата и да не си загубиш малко от времето, и да си оправиш документално както си му е реда.
Не искам да се хваля на никого с нищо.Само питах за това, какъв е реда. Хич не ми се занимава с КАТ.Ние няма да я продаваме колата.А трябва ли някакъв документ за старият ни двигател?
Не ти трябва документ за стария, а за новия.Ако си 100% сигурна, че тази кола никога на никой няма да я продадете, в което аз лично се съмнявам, то няма смисъл да се занимаваш значи.
Едва ли ще и вземем някакви кой знае какви пари...то ако беше така нямаше изобщо сега да се занимаваме с нея.Ама животът е шарен..никой не знае какво може да се случи.Благодаря!Вземаме си каквото трябва като документ..ако се наложи ще минем и през КАТ.
Коментар