Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор, оглед и евентуално покупка на кола
Collapse
X
-
emzo написа:И да забрави за газ.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Airfan написа:Няма кола, която да няма проблеми (дори и въпросното Волво).Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Airfan написа:Няма кола, която да няма проблеми (дори и въпросното Волво).A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
snake написа:Купи си едно скучно Volvo S40, например тази модификация: http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=9566. И наистина ще ти е скучно: няма проблеми, няма да има защо да се консултираш по форумите, просто караш и се наслаждаваш на шофирането.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Stefanaki написа:emzo написа:И да забрави за газ.Nuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
-
Радвам се, че става интересна дискусия по темата. Ауди не ми харесват и това е, даже гласувах за тях в темата "Коя марка никога не бихте си купили". Всичките са еднакви, пенсионерски и са прекалено скъпи за това, което всъщност са - Фолскваген (които всъщност харесвам), нещо като Алфа и ФИАТ Волво ми е прекалено екзотична марка със скъпа поддръжка, а и не ми харесват, че да се напъвам финансово чак толкова. По въпроса шарнири/носачи - това беше просто пример за нещо, което ме дразни от страна на автопроизводителите, но не е задължително, защото би извадило много иначе добри коли от списъка. А последното предложение ме подсети за друго важно изключение - в никакъв случай червен цвят!
Коментар
-
r51 написа:Само като видях Volvo - S40 (VS) - 1.8 GDI (122 Hp) - Въртящ момент 174 нм при 3750 оборота... и ми стана смешно Момчета, кола без турбо е като жена с малки цици. Върши ти работа, но не ти прави кеф.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Може да не ми помогнахте, но напълно толерирам спам относно ц1ци в темата :D Сетих се друго преди малко - противно на очакванията ми никой не ме агитира за Либра? По мое мнение отвътре и отвън е най-красива в списъка ми, и ако се абстрахираме от кекавото и скъпо окачване, има ли други съществени кусури?
Коментар
-
dikanio написа:Може да не ми помогнахте, но напълно толерирам спам относно ц1ци в темата :D Сетих се друго преди малко - противно на очакванията ми никой не ме агитира за Либра? По мое мнение отвътре и отвън е най-красива в списъка ми, и ако се абстрахираме от кекавото и скъпо окачване, има ли други съществени кусури?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Airfan написа:Либрата красива??!? Като да кажеш, че Мултипла или Крома 2 или 500 са красиви.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар