Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор, оглед и евентуално покупка на кола
Collapse
X
-
emzo написа:И да забрави за газ.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Airfan написа:Няма кола, която да няма проблеми (дори и въпросното Волво).Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Airfan написа:Няма кола, която да няма проблеми (дори и въпросното Волво).A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
snake написа:Купи си едно скучно Volvo S40, например тази модификация: http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=9566. И наистина ще ти е скучно: няма проблеми, няма да има защо да се консултираш по форумите, просто караш и се наслаждаваш на шофирането.П.П И някакъв майстор му казал, че дори да се наложи да сменя акумулатор, трябва да подаде ток от друг акумулатор, за да не остава колата без ток, че после ставало страшно...
Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Stefanaki написа:emzo написа:И да забрави за газ.Nuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
-
Радвам се, че става интересна дискусия по темата. Ауди не ми харесват и това е, даже гласувах за тях в темата "Коя марка никога не бихте си купили". Всичките са еднакви, пенсионерски и са прекалено скъпи за това, което всъщност са - Фолскваген (които всъщност харесвам), нещо като Алфа и ФИАТВолво ми е прекалено екзотична марка със скъпа поддръжка, а и не ми харесват, че да се напъвам финансово чак толкова. По въпроса шарнири/носачи - това беше просто пример за нещо, което ме дразни от страна на автопроизводителите, но не е задължително, защото би извадило много иначе добри коли от списъка. А последното предложение ме подсети за друго важно изключение - в никакъв случай червен цвят!
Коментар
-
r51 написа:Само като видях Volvo - S40 (VS) - 1.8 GDI (122 Hp) - Въртящ момент 174 нм при 3750 оборота... и ми стана смешноМомчета, кола без турбо е като жена с малки цици. Върши ти работа, но не ти прави кеф.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Може да не ми помогнахте, но напълно толерирам спам относно ц1ци в темата :D Сетих се друго преди малко - противно на очакванията ми никой не ме агитира за Либра? По мое мнение отвътре и отвън е най-красива в списъка ми, и ако се абстрахираме от кекавото и скъпо окачване, има ли други съществени кусури?
Коментар
-
dikanio написа:Може да не ми помогнахте, но напълно толерирам спам относно ц1ци в темата :D Сетих се друго преди малко - противно на очакванията ми никой не ме агитира за Либра? По мое мнение отвътре и отвън е най-красива в списъка ми, и ако се абстрахираме от кекавото и скъпо окачване, има ли други съществени кусури?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Airfan написа:Либрата красива??!? Като да кажеш, че Мултипла или Крома 2 или 500 са красиви.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар