iuly_vn написа:
Благодаря за съветите. Ще отговоря първо - аз не съм бил там като е станало това. То де да имаше късмет тоя. То за мене не, но за детето щях да разкъсам и със зъби тоя. Малкия ми разказа после, а като отидох после там и свидетелите от магазина. Повикали са полиция от присъстващите, защото малкия не е имал възможност. Оня е вилнял там в пълния смисъл на думата. Крещял е като луд и е заплашвал и нападал и околните, които как тъй са се опитали да го защитят. Майки с деца веднага са се отдръпнали надалече. Полицията е дошла, когато всичко е приключило вече. Около час след случката.Но както и да е. Нека не превръщаме темата само за тая случка. Нека тя е за всички такива ненормалници из пътищата, заради чиято лудост загиват и деца!Колкото до тоя, днес сутринта вече му имах всички данни. Влиятелни и добри приятели помогнаха за това. Цял ден го чакахме и се въртях около адреса му, но не се появи. Дори и сега има там хора, които го чакат. Щом полицията не е взела мерки, аз няма да допусна тоя утре да убие някой. Ще ми тежи поне на съвестта. Как на прокурори и полиция, като ги пускат такива на свобода и като извършат после ново тежко престъпление не им пука?! Ми нали и техните деца са на пътя. Да не ги държат заключени. Какво ще направя ли. Не, в името на човешките отношения и закона, няма да се саморазправям. Обещавам поне тука пред форума, щото има и колеги които ги защитават такива. Ще го тикна в психиатрично заведение. Граждански арест от няколко човека, срещу опасен за околните и себе си тип. Поне един вкарах там. Трудно е, но става. Знам му начина.
Коментар