Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злото на пътя или тема за душевно болни колеги зад волана!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iuly_vn написа:
    Благодаря за съветите. Ще отговоря първо - аз не съм бил там като е станало това. То де да имаше късмет тоя. То за мене не, но за детето щях да разкъсам и със зъби тоя. Малкия ми разказа после, а като отидох после там и свидетелите от магазина. Повикали са полиция от присъстващите, защото малкия не е имал възможност. Оня е вилнял там в пълния смисъл на думата. Крещял е като луд и е заплашвал и нападал и околните, които как тъй са се опитали да го защитят. Майки с деца веднага са се отдръпнали надалече. Полицията е дошла, когато всичко е приключило вече. Около час след случката.Но както и да е. Нека не превръщаме темата само за тая случка. Нека тя е за всички такива ненормалници из пътищата, заради чиято лудост загиват и деца!Колкото до тоя, днес сутринта вече му имах всички данни. Влиятелни и добри приятели помогнаха за това. Цял ден го чакахме и се въртях около адреса му, но не се появи. Дори и сега има там хора, които го чакат. Щом полицията не е взела мерки, аз няма да допусна тоя утре да убие някой. Ще ми тежи поне на съвестта. Как на прокурори и полиция, като ги пускат такива на свобода и като извършат после ново тежко престъпление не им пука?! Ми нали и техните деца са на пътя. Да не ги държат заключени. Какво ще направя ли. Не, в името на човешките отношения и закона, няма да се саморазправям. Обещавам поне тука пред форума, щото има и колеги които ги защитават такива. Ще го тикна в психиатрично заведение. Граждански арест от няколко човека, срещу опасен за околните и себе си тип. Поне един вкарах там. Трудно е, но става. Знам му начина.
    Напълно те подкрепям колега. България има нужда от повечко хора с мислене като твоето
    Fiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
    Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now

Коментар

iuly_vn написа:
      Благодаря за съветите. Ще отговоря първо - аз не съм бил там като е станало това. То де да имаше късмет тоя. То за мене не, но за детето щях да разкъсам и със зъби тоя. Малкия ми разказа после, а като отидох после там и свидетелите от магазина. Повикали са полиция от присъстващите, защото малкия не е имал възможност. Оня е вилнял там в пълния смисъл на думата. Крещял е като луд и е заплашвал и нападал и околните, които как тъй са се опитали да го защитят. Майки с деца веднага са се отдръпнали надалече. Полицията е дошла, когато всичко е приключило вече. Около час след случката.Но както и да е. Нека не превръщаме темата само за тая случка. Нека тя е за всички такива ненормалници из пътищата, заради чиято лудост загиват и деца!Колкото до тоя, днес сутринта вече му имах всички данни. Влиятелни и добри приятели помогнаха за това. Цял ден го чакахме и се въртях около адреса му, но не се появи. Дори и сега има там хора, които го чакат. Щом полицията не е взела мерки, аз няма да допусна тоя утре да убие някой. Ще ми тежи поне на съвестта. Как на прокурори и полиция, като ги пускат такива на свобода и като извършат после ново тежко престъпление не им пука?! Ми нали и техните деца са на пътя. Да не ги държат заключени. Какво ще направя ли. Не, в името на човешките отношения и закона, няма да се саморазправям. Обещавам поне тука пред форума, щото има и колеги които ги защитават такива. Ще го тикна в психиатрично заведение. Граждански арест от няколко човека, срещу опасен за околните и себе си тип. Поне един вкарах там. Трудно е, но става. Знам му начина.
      Очевидно си тръгнал в грешна посока.И очевидно нищо няма да постигнеш.А можеше поне да се постараеш да му отнемат СУМПС.Успех ти пожелавам.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Бо, надявам се да не се засегнеш, но това отмъщаване с лъжи и семкаджийски номера, не мислиш ли, че някак си така няма да остане безнаказано??? АЗ съм на мнение, че всичко рано или късно се връща и всеки плаща за гяволиите които е сътворил, още повече срещу друго живо същество.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Аз съм на мнението на ВО. Ако му бяха взели книжката, този щеше да остане и без работа най-вероятно.Миналата година шефката закача един, и му прави драскотина около 5см. Казва му че нищо му няма, и тръгва си, понеже бързала. Онзи викнал КАТ, и й взеха книжката за един месец ли, два ли бяха. Това е жена с частен бизнес, и е в колата по цел ден. Разказа и се играта докато и върнат книжката. Така че може! Глупавото в случая е, че и потърпевшия си е тръгнал, и нищо не може да се направи.
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

http://www.flagman.bg/article/68408 Ей това е истинското зло на пътя! Няма по голямо зло от това. Няколко шамара ,няколко криви ламарини и някоя накърнена чест. Минава и заминава. Ей от това няма връщане назад.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Незнам каква е статистиката за тая година, но всеки ден има новини за загинали хора на пътя, незнам какво става последните няколко месеца, но се избиват като хлебарки?
              punto HGT

Коментар

fihi написа:
                Бо, надявам се да не се засегнеш, но това отмъщаване с лъжи и семкаджийски номера, не мислиш ли, че някак си така няма да остане безнаказано??? АЗ съм на мнение, че всичко рано или късно се връща и всеки плаща за гяволиите които е сътворил, още повече срещу друго живо същество.
                Кое е лъжа?Човека си е написал много добре в първото мнение, че този е тръгнал с колата срещу сина му, като в крайна сметка е ударил колата:
                Като решава, че не може със сила да му надделее, се качва в микробуса си и с газ тръгва срещу него. Нещо като случая в Катуница само, че на центъра на Варна. Насъбрали се хора се притичват на помощ, но ги е страх от побеснелия. С малко се е разминало, че сина ми не е пострадал. И слава Богу! Шофьорът на микробуса се спрял в предната броня на колата на малкия.
                Имало ли е ПТП? Имало е.Онзи стоял ли е там? По написаното излиза, че си е тръгнал.Кое не разбра?За това единствения разумен вариант е да звъннеш на полицията за шофьор избягал от местопроизшествието. Аз винаги казвам, че ми е изглеждал пиян, с надежда да го намерят по-бързо. И не казваш, че е пиян, а че видимо изглеждал пиян. Защото разликата е от земята до небето между тези две фрази.За жалост колегата не е постъпил правилно и вече освен да пише и да се надъхва, друго няма да може да направи. Освен да го съди лично за хулиганство или някакъв вид нападение, да загуби огромно количество нерви и време, да се подсигури, че ще има свидетели за делото, което отново трудно би навил хората, защото обикновено такива дела се влачат с години и т.н.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Човек, не ми се спори с теб, но да казваш, че видимо изглеждал пиян при положение, че знаеш, че не е, си е ..... Както и да е, или не схвана мисълта ми или се направи че не си. Умно момче си.Съболезнования на родителите на момиченцето!!!
                  Manowar - Татко

Коментар

didich написа:
                    Незнам каква е статистиката за тая година, но всеки ден има новини за загинали хора на пътя, незнам какво става последните няколко месеца, но се избиват като хлебарки?
                    Ми ква да е статистиката, за три месеца видях повече катастрофи отколкото през целия ми живот, а е заваляло а съм видял катастрофа на пътя.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

fihi написа:
                      Човек, не ми се спори с теб, но да казваш, че видимо изглеждал пиян при положение, че знаеш, че не е, си е ..... Както и да е, или не схвана мисълта ми или се направи че не си. Умно момче си.Съболезнования на родителите на момиченцето!!!
                      За мен такава постъпка може да се дължи на факта, че е почерпен, в следствие на което му е "дошла" енергията.Не знам дали е пиян реално или не. Но може да предположа, че е пиян или надрусан. Също така това мое предположение си го споделям с органите. Когато го задържат нека си го изследват дали е пил или не. Това вече не е моя работа.Ти може ли да си сигурен, че не е пиян? Или за теб пиян човек трябва да залита и да пада?
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                        Обаждаш се на 112 казваш, че е имало произшествие и другия водач, видимо в нетрезво състояние, е избягал от местопроизшествие и това е.Винаги, винаги тия водачи се намират и се санкционират. Казвам ти го от личен опит.
                        Надявай се на теб някога да не ти лепнат нещо което не е вярно. Ако ще после и да докажеш невинноста си, петното което са ти лепнали ще стои. Кофти, нали? Замисли се над думите ми!!!
                        Manowar - Татко

Коментар

Написъх нещо и после го изтрих, то изразяваше личното ми мнение с трагедията с 11 месечната Краси, но го изтрих, нещо днес не ми се занимава с хуманисти. Не съм светец на пътя, понякога карам бързо, но никога не си позволявам да седна зад волана, дори и на половин бира - ЗАКОН. пп Някой да си спомня какво пише в "Стария завет"?
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

fihi написа:
                            BO написа:
                            Обаждаш се на 112 казваш, че е имало произшествие и другия водач, видимо в нетрезво състояние, е избягал от местопроизшествие и това е.Винаги, винаги тия водачи се намират и се санкционират. Казвам ти го от личен опит.
                            Надявай се на теб някога да не ти лепнат нещо което не е вярно. Ако ще после и да докажеш невинноста си, петното което са ти лепнали ще стои. Кофти, нали? Замисли се над думите ми!!!
                            Думите ти са кухи и дори не може да се замисли човек над тях в този случай.Сори. И за да ти докажа колко не си прав, на ЛС ще ти дам координатите ми къде се намирам сега, обади се на полицията и кажи каквото искаш за мен. Че съм пиян, надрусан и може би съм прегазил 4 деца от близката детска градина. Пък ти ми пепни каквото си искаш ако щеш.
                            S_BANKOV написа:
                            Написъх нещо и после го изтрих, то изразяваше личното ми мнение с трагедията с 11 месечната Краси, но го изтрих, нещо днес не ми се занимава с хуманисти. Не съм светец на пътя, понякога карам бързо, но никога не си позволявам да седна зад волана, дори и на половин бира - ЗАКОН. пп Някой да си спомня какво пише в "Стария завет"?
                            Това е най-правилното. Аз дори ако знам, че на следващия ден трябва да карам автомобил, дори и вечерта не пия преди това.Може да си позволя леко питие, ако знам, че карането ще ми е поне вечерта на следващия ден, а няма да ставам сутринта или на обяд, за да трябва да се прибирам (отивам някъде) с колата.И за това много се дразня, като седнем някъде и аз си поръчам кола и другите започват да ми дават акъл как да си взема само една бира и няма проблем. А това е масово явление от почти всички шофьори.
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Тоя заслужава да му откъснат главата, което вероятно бащата на детето е щял съвсем заслужено да направи, ако не са дошли бързо другите боклуци да го пазят. Накратко - "Родната полиция ни гази", за пореден път.
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Фактите за и против половин бира-по брой убити- и несъобразена ,превишена скорост и отнемане на предимство са са категорично в полза на половината бира!!!!!
                                Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Working...
                                X