Реших да се разделям с фиатката! Почна да навърта километри и смятам да взема нещо по-ново! Не е ясно с какви пари ще разполагам, понеже нямам представа колко ще взема на фиата, но се надявам да е нещо около 6000лв. Търся нещо малко по-широко от фиата. 4 врати, автопилот, хубава музика, по възможност климатроник, защото пунтото има, а както знаете на хубавото лесно се свиква :D Трябва ми главно за града, дизел! Фиата харчи 5/100 не се и надявам на такъв разход, но над 7 вече ще е много. Засега съм се ограничил на 3 варианта - Citroen c4, Ford Focus и Opel Astra. Всичките след 2004-2005 и поне да пише, че са под 120 хил. км. (то е ясно, че са над 300). Много ми харесват Mazda 3, но такива неща изчетох за поддръжката, че ми се изправи косата! От тези 3 модела кое е най-поносимо като подръжка и кое става за каране в града (приличен разход, возия и тн)Отворен съм и към нови предложения от този клас автомобили. Друг въпрос е каква цена да обявя за пунтото? Гледана е, без да се прекалява
Двигателя е супер, сменени носачи, каре и тампони на моста преди 2 седмици, нисък разход, двузонов климатроник (така и не разбрах защо на това купе има 2зонов климатроник), но може да е слаган допълнително. Минусите са 190хил км, гуми за смяна, най-вероятно криви джанти и накривени от градушката преден капак и таван!

Коментар