Колеги, хрумна ми една идея.Дайте да си напишем средната скорост с която се предвижваме в градовете. По този начин ще се добие някаква обща представа за това, на кое място е най-трудно да се превозваш.Вярно, че това е много общо, но все пак има някаква идея и накрая да си направим изводите.Аз съм със следните резултати: 12км за 1 час = 12км/ч
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Средна скорост - разход на гориво.
Collapse
X
-
Страхувам се при определени обстоятелства в София стойността да не стане отрицателна величина пример http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10490
Коментар
-
BO написа:Айде споделяйте де - не се срамувайте...Днес съм по-добре - 14.4км/чДавайте пишете не се жалете :PVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Сутрин губя средно по около 50 минути в пътуване: от Сухата река - Хладилника (~20-25 минути сега без ремонтите на Кулата и Н.Вапцаров, преди с ремонтите беше двойно). Оставям жената на работа и от там към Захарна фабрика още 30-ина минути... средно 50-55 минути. Километрите общо са около 18-19... така че грубо 20км/ч.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:Сутрин губя средно по около 50 минути в пътуване: от Сухата река - Хладилника (~20-25 минути сега без ремонтите на Кулата и Н.Вапцаров, преди с ремонтите беше двойно). Оставям жената на работа и от там към Захарна фабрика още 30-ина минути... средно 50-55 минути. Километрите общо са около 18-19... така че грубо 20км/ч.
Коментар
-
bubachko
Хладилника - Сточна гара го превземам за 20 мин, при не много голяма гъчканица на кулата и цигара време+2 песни време на сфетофара на Сточна гара (8 км.). Скорост около 26км/ч, като разхода е скачал до към 20 газ... А през центъра (Раковска или Ботев)... Тая вече съм я играл и не искам повече. Май СКГТ си е най-шукария напоследък, с Тм.9 знам си - 45 мин + малкото ходене пеша, инак с колата може и за 10 минути, ма и доста често закъснявам за работа...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар