Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Мерцедес - малко информация за форум?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    Airfan написа:
    Дайте да се съсредоточим върху автомобилите, а не върху личните проблеми на един или друг. Всички сме си луди в някаква форма, така или иначе. ntodorov, познавам те лично и знам, че си един добър човек. С последния си пост един вид оправдаваш колегата, но същевременно започваш да го хапеш тънко тънко. Аз не искам да съм съдник на него или на теб, но с такъв пост не очаквай и той да си замълчи.Та не разбрах А класа или Жулиета е по-доброто за вас и ДВД пелйъра какво чете?
    Жоро. Бях писал, че спирам, ама няма. Благодаря за оценката ти. Ласкаеш ме.Че сме луди, луди сме. Аз бях писал, че всички сме еднакви. Разминаваме се само в приоритетите.По въпроса ти - Аз харесах новата А класа, поне на визия. Вчера я видях за сефте, чрез линка на колега. Допадна ми.Бих си купил такава, но нямам нужната настройка за това. Последно време съм се отдал на пътувания.Пари-кола за мен към днешна дата не е уравнение. Утре може и да е. За ДВД плейъра - търся инфо, не намирам такова.
    Не се занимавай с глупости. Виж го Белгиеца, какви аргументи и нападки изказва... толкова съм се уморил да споря с такива индивиди, че знам на къде ще отиде дискусията и не виждам защо трябва да я водя. Прави се момчето на отракан, но не се знае как е заминал, с какво се занимава и дали това, че е бие в гърдите, че е много успял сам го е постигнал или с помоща на друг (няма лошо) и сега издевателства с факта, че има 100 евро в джоба. Ако почнем да се връзваме на всеки и глупостите му ще си погубим нервите А за колата ни А класа, ни Жилиета ми трябва. Първо нямам пари да потдържам такава кола. Няма къде да я държа, нито гараш имам нито къща с двор. Като знам, че Бравата 2 пъти ми я разбиваха и кой ли не дебил от блока я ожулва тук и там не мисля, че си заслужава. Отделно тази ми върши работа и то перфектно за целта с която я ползвам, а тя не е да гледам филми и сериали в нея. Определям себе си като практичен човек и когато нещо ми върши работа не искам да го сменям за по- голям, по -хубаво, по- ново. Дори и телефона ми не е от тия модерните дето се маже по тях.
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kuku написа:
      При едни сравнение на еквивалентни модели и 10’000лв. разлика в цената, аз лично бих избрал Жулиетата.Ако на всяка цена трябва да изхарча 60’000лв. за едната от двете коли - пак бих избрал жулиетата, защото ще получа повече.Не намирам място за сравнение....
      А реално Жулиетата си е много дървен автомобил. Дори и визия няма. Единственото красиво нещо в нея са задните стопове - не мога да го отрека.А-класата изглежда като космически кораб до Жулиетата.Ей тая Жули я търкалях миналата седмица:Единственото, за което бих избрал Жули е, че е с "някакви" си 10к разлика. А това са си много пари, дори и за хора работещи в Швейцария да речем. Е, може би ако трябва да избера 170 срещу 230 коня, то пак ще съм много раздвоен, а и за това, че е Алфа все пак, но в края на краищата много по-разумен избор би бил да вземеш Мерото.Само като видиш как минава минусовия кабел на акумулатора и ти става ясно как са я мислили.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Лично мен, не ми харесва волана на Жулито. Сефте я виждам отвътре
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Аз защо разбрах, че А-класата е 180 ЦДИ ?180к.с. не намирам за А-класа 180ЦДИ има вариант 109к.с. и 122к.с., за това мисля, че се сравнява с 1.6ЖТД 105к.с. или 120к.с. Та в тоя ред на мисли, някак си 120 срещу 240 (за КуВе).... на мен ми изглежда двойно

Коментар

То хвалбата била рецидив при колегата... Ако не е вече и заболяване...След като в тази тема се хвали с новата покупка:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...8&highlight=В тази се изпуснал, че нямал много право на избор на двигател, защото колата била... служебна http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...424&highlight=
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Според мен е станало време да му сменят служебната кола.А избира 180цди заради емисиите CO2 както е казал. Т.е ако избира пак Жулиета не може да е 1.8тби дори да иска. Трябва да е малък двигател с ниски стойност CO2.

Коментар

Да, Витал, прочетох го, ама реших да се заяждам А ти прочете ли поредния бисер? За едно облепване път до България....
                vvvasilev написа:
                Решил съм да ми направят брандировката в Бг и 20 часа път са доста скучни ако нямаш развлечение.
                Са ясно, че и без друго ще се прибира до България та да му облепят колата, ама нали трябва да си говорим за нещо и да се дракаме

Коментар

Коментар

Автора за втори път ми прави лошо впечатление със негова тема, предишната с която го запомних преди две години беше за цена на мазилка и външна изолация на вилата му.Тогава опищя форума за цената, а сега просто, тонът във неговите постове направо, никакво уважение към дадените съвети и мнения. Зачетох първите няколко и ме възмути, не така колега!Подлагаш ни на нарочен и насочен спам!А иначе,Честит празник, Другари!
                    ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

seninkn написа:
                      А иначе,Честит празник, Другари!
                      Те, другарите, не измряха ли вече бе?!?Няма отърване от тях, ей!

Коментар

Immortal написа:
                        seninkn написа:
                        А иначе,Честит празник, Другари!
                        Те, другарите, не измряха ли вече бе?!?Няма отърване от тях, ей!
                        За съжаление е пълно с тях навред.

Коментар

ееееееееееееееее изтървал съм на безнисмена-банкер-белгиец темата... пак се изхвърля на мокър пясък....
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                            ееееееееееееееее изтървал съм на безнисмена-банкер-белгиец темата... пак се изхвърля на мокър пясък....
                            И АЗ
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

vvvasilev написа:
                              Подигравка не е - не мисля, че цената има чак такова значение. Пък и Мерцедес вече доста са свалили цените - не е бог знае голямата работа ако си купиш. Аз например сега се двоумях отново между Жулиета и А класата. При едни и същи параметри - Панорамен покрив с люк, 17 инчови джанти, парктроници и бла бла каквото се сетите - разликата в цената беше само 7000 евро (Алфата струваше 26 000 еур без ДДС).Относно двигателя - 180 дизел е, ръчна 6 скоростна кутия. Гледах да се впиша около 100 гр/км СО2 емисии защото от това зависи колко процента ще си взема от ДДС-то, тъй като колата е на името на фирмата ми.Пробвах го и този форум - който цитираш yavor-е. Но точно той е бъгавия с изчезващите теми - прикачвам ти скийншот. И не е от браузера или енкодинга - пробвах с всякакви.Мерси за отговорите за видеото- това е успокояващо. Решил съм да ми направят брандировката в Бг и 20 часа път са доста скучни ако нямаш развлечение.
                              Само по този пост, можеш да разбереш, колко пъти си е купувал нов автомобил господина Кое го накара да сравни А класа с Алфа Ромео!? Не може да твърдиш, че разлика от 30% в цената е "само". Няма такъв успял българин, който забележете - си купува А клас. Няма такъв.И такъв успял белгиец няма. Няма успял европеец, който да не знае, че Мерцедес и БМВ са две, отчетливо по-скъпи от останалите марки автомобили и да не го забелязва. Няма такива успели хора.И няма клиент на автомобилна компания, който да не получи отговор на който и да е въпрос относно автомобила си, който току що закупува. Няма такъв. Няма такъв клиент и на Мерцедес. Няма.Свидетели сме на класически интернет-трол

Коментар

Епааа нали е успел - кво са 7 хилки юро разлика? Може би са нищо ако се чудиш между BMW 7 и Benz S Class. Иначе 30% разлика в цената си е разлика дори за успял белгиец.
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X