ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Мерцедес - малко информация за форум?
Collapse
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Kuku написа:При едни сравнение на еквивалентни модели и 10’000лв. разлика в цената, аз лично бих избрал Жулиетата.Ако на всяка цена трябва да изхарча 60’000лв. за едната от двете коли - пак бих избрал жулиетата, защото ще получа повече.Не намирам място за сравнение....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
То хвалбата била рецидив при колегата... Ако не е вече и заболяване...След като в тази тема се хвали с новата покупка:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...8&highlight=В тази се изпуснал, че нямал много право на избор на двигател, защото колата била... служебна http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...424&highlight=VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да, Витал, прочетох го, ама реших да се заяждам А ти прочете ли поредния бисер? За едно облепване път до България....vvvasilev написа:Решил съм да ми направят брандировката в Бг и 20 часа път са доста скучни ако нямаш развлечение.
Коментар
-
Автора за втори път ми прави лошо впечатление със негова тема, предишната с която го запомних преди две години беше за цена на мазилка и външна изолация на вилата му.Тогава опищя форума за цената, а сега просто, тонът във неговите постове направо, никакво уважение към дадените съвети и мнения. Зачетох първите няколко и ме възмути, не така колега!Подлагаш ни на нарочен и насочен спам!А иначе,Честит празник, Другари!
Коментар
-
vvvasilev написа:Подигравка не е - не мисля, че цената има чак такова значение. Пък и Мерцедес вече доста са свалили цените - не е бог знае голямата работа ако си купиш. Аз например сега се двоумях отново между Жулиета и А класата. При едни и същи параметри - Панорамен покрив с люк, 17 инчови джанти, парктроници и бла бла каквото се сетите - разликата в цената беше само 7000 евро (Алфата струваше 26 000 еур без ДДС).Относно двигателя - 180 дизел е, ръчна 6 скоростна кутия. Гледах да се впиша около 100 гр/км СО2 емисии защото от това зависи колко процента ще си взема от ДДС-то, тъй като колата е на името на фирмата ми.Пробвах го и този форум - който цитираш yavor-е. Но точно той е бъгавия с изчезващите теми - прикачвам ти скийншот. И не е от браузера или енкодинга - пробвах с всякакви.Мерси за отговорите за видеото- това е успокояващо. Решил съм да ми направят брандировката в Бг и 20 часа път са доста скучни ако нямаш развлечение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар