Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Мерцедес - малко информация за форум?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tambuhtaneca написа:
    @vvvasilev добре бе човек, ти мислиш ли че някой може да ти отговори в този форум, съмнявам се и в останалите - питай си дилъра, има си и официална форма за въпроси на сайта на Мерцедес - ако не знаеш език попитай Балканстар, дай 50 лева и ще ти свършат работа и без това за теб разлика от 7к евра не са пари
    Оставете човека , нали се похвали, бъдете толерантни да си кара мерджана с кеф и толкоз. Много лошо нещо е зависта , убива ни...

Коментар

vvvasilev написа:
      Мерси на всички отговорили по темата.На останалите - пичове и девойки - знам че виртуалния живот е единственото място където може да се изживеете значими, и че в реалността не ви бръскат за сливи, но с това мислене няма и да се оправите. Ще стоите все в долните слоеве на обществото и децата си така ще възпитате- да са завистливи и лицемерни. И вместо да бистрите хваля ли се аз или не без да ме познавате- вземете че прекарате това време в нещо полезно да се образовате малко, да почетете, да вземете някоя диплома отгоре или сертификат - може и да дръпнете малко. Но както се казва - всяко стадо с мършите. Мерси че ме позабавлявахте днес
      Аз реално съм от останалите, както си го написал - не ме бръснат за слива и само тук мога да изживея значими неща.Видях как се извъртя цялата тема. Видях, че колегите разбраха криво темата ти. Аз може би я видях в замисъла, който си имал първоначално.Но съжалявам, че ще го кажа - това ти мнение показа реалността на твоя живот и Киро правилно даде линк на 2-ра страница.Поздрави от мизерните душици в този форум, живеещи някъде там, в България.Ако не друго то си се забавлявал - отново твое мнение.Успех с А класата - както сам каза с АМГ пакет, не реално АМГ. Явно за АМГ не са ти стигнали парите нищо, че за теб някакви 7к Евро са си пари за закуска.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

не е по темата ,че е бая смешна ,ама успелите хора ,материалните двд формати не си гледат и не ги интересуват ...Съвсем нормално е хората да се променят докато се завърти колелото .P.s. абе някой да знае някой форум за хора ,където си изкарват по незаконен начин парите .Ако може линк ,че тия дето ги имам не ми се отварят
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Не, не е завист. Защо някой като си пусне тема "купих си кола" всички му честитят? И тук щеше да е така, ако не беше направено под прикритие. И аз лично много се радвам, че повечето колеги са схванали интимната мисъл на "преуспелия". А и той самият със следващите си постове доказа що за стока е. Изведнъж изчезна благородството на големия, на високите етажи в социалната стълбица, великодушен джентълмен, изпреварил времето си българин, и започна да ни обяснява какви гадни, мръсни, злобни и завистливи хейтъри сме...
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз прочетох питането на колегата докато си пиех сутрешното кафе. Четейки темата прозрях написаното, като шега. Така го описах и в първия си поуст.Наистина - не ми се стори сериозно питането и си позволих волност в първия коментар.Признавам, че впоследствие останах тотално стъписан и разочарован от мисленето на това момчеуж успяло в сърцето на континента ни...Това ли е Европа-та. Та вижте един българин живеещ там, какво мисли за нас, апредставете си, какво е в порцелановите глави на Брюксел.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Новата ми А-класа с АМДж пакет дали ще може да чете АЖИ-та? - Звучи ми като оня пич, дето в една тема се олакваше, че пунтото му едвам набира, много е спънато, къде да търси проблема, а в скоби написал (другата ми кола е ягуар 3.0), сеш’ ли се...

Коментар

Баси, не знаех че съм хейтър?Какъв кеффффф, най сетне намерих мястото в живота си!Е, ще отгледам криво ляво двамата си сина, можа да ги пращам понякога да събират желязо, за да имам пари за нафта на алфата, ама кво от това, от труд се ставало човек, казват успелите българи в Белгия...Колега, белгийски успял българин, заповядай на някоя среща, да си поговорим и да ни налееш акъл, как и ние да надскочим дребнавостта и комплексарщината и да станем успели. Пък аз ще те почерпя квото поискаш - от домашна ракия, до отлежал Чивъс. Да те напия няколко пъти все ще намеря хал.И ако дойдеш с А класата, обещаваме продължително да цъкаме с език!
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ogi28b написа:
                  Новата ми А-класа с АМДж пакет дали ще може да чете АЖИ-та? - Звучи ми като оня пич, дето в една тема се олакваше, че пунтото му едвам набира, много е спънато, къде да търси проблема, а в скоби написал (другата ми кола е ягуар 3.0), сеш’ ли се...
                  Оги с теб кръстосвахме пишки, кое 3Д е по - 3Д, а пък то си имало далеч по-притеснителни въпроси, касаещи купуванетона едно нищо и никакво си А класа автомобилче.ПС: Впрочем тази тема ми беше много поучителна и за мен самия. В много случаи съм изразявал мои преки впечатления, за какво ли не ( климатици, лъчисти конвектори, телевизори, лаптопи, пътувания ). Ей хора, ако съм изглеждал така или презумпциите ми са разбрани грешно или са наподобявали тези на белгийския колега, знайте, че не е било умишлено. Давам си сметка, къде живеем и съм сигурен, че всички ТУК се различаваме само в ...приоритетите. Може да сме дребни и комплексирани, но сред нас виреят повече ЧОВЕЦИ. В тази оглозгана и от конюнктура и от политици и от мутри и от природа вече България все пак се съхраняваме някак си.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

А-класа с АМG пакет.... тц.-тц-тц... докъде била стигнАла техниката...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Мисля, че прекалено много време и внимание му отделихт(м)е на този човек. Колкото повече пишете, толкова повече той "печели" и се забавлява на наш гръб, затова най-добре да бъде "наказан" с безразличие.
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Yavor написа:
                        Е, ще отгледам криво ляво двамата си сина
                        Да бе, да.
                        vvvasilev написа:
                        Ще стоите все в долните слоеве на обществото и децата си така ще възпитате- да са завистливи и лицемерни.
                        КазА ти го "успелия", ма ти не увира главата... @ntodorov, не се безпокой. Няма как да си изглеждал като белгийския колега. Най-малкото срещу него да бягаш ни мож го стигна. А това всъщност е комплимент. Ама за теб. Хубу, всички разбрахме, че колегата чака нов Мерцедес. Най-важното - " с вградената навигация и всички възможни екстри (AMG пакета)".Живот и здраве, га стани ощи по-преуспял, ку е възможно, истинско АМГ ши си купи и то B класа. Тогава ши на пита колко вата са крушките у сенника. Щото всички БГ мижитурки сме наясно с тези фундаментални въпроси.Лека ви ноШ и ай сиктир!
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

vvvasilev написа:
                          Аз бих искал НЕ ерудирано, а по-скоро просташки, да задам няколко въпроса.....Наистина ми е много чудно, що за болен мозък си купува ’А 180 CDI’ (122к.с. дизел), ОБАЧЕ с ’AMG’ пакет (въздух под налягане), когато за същата сума може да си купи ’Giulietta QV 1.8Т’ (240к.с. бензин)?След като вече си купил ’Мерцедес’-изтърсак (и си прецакан), не мислиш ли, че е малко късно да питаш, какви формати възпроизвежда?При всичките успехи в чужбина, защо сам не успееш в още едно начинание, а именно - да намериш отговор на елементарен въпрос?Бидейки толкова способен кадър (че не можеш да прочетеш една спецификация), защо не постигна нещо повече в България?Всъщност, аз самия търсих информация, за да ти помогна. Намерих каквото трябва, но нямах време да пиша.Обаче при прочита на всички глупости изписани от теб след това, реших, че е по-добре да попитам, вместо да отговарям Реално, не очаквам ти да ми отговориш адекватно и за това те МОЛЯ изобщо да не ми отговаряш! Отговори на себе си....П.П.
                          tomazo написа:
                          Абееее, де одиш, га те нема, дагоева

Коментар

ооо Кике :D нали знаеш ,аз съм само по сериозните теми ей ти един жив пример .Оги от форума ми препочъча едни тонколони да си купя ,аз ест.го послушах вместо да си купя някой дрънкащ(прехвален,рекламиран) скупоструващ мерцедес на 3-на цена
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Значи темата за нова кола я разчистихте, а тук що не разчистите?

Коментар

Стига па ти ве ,седи мирен :D С Кики 1 година не сме се виждале
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X