tambuhtaneca написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Мерцедес - малко информация за форум?
Collapse
X
-
vvvasilev написа:Мерси на всички отговорили по темата.На останалите - пичове и девойки - знам че виртуалния живот е единственото място където може да се изживеете значими, и че в реалността не ви бръскат за сливи, но с това мислене няма и да се оправите. Ще стоите все в долните слоеве на обществото и децата си така ще възпитате- да са завистливи и лицемерни. И вместо да бистрите хваля ли се аз или не без да ме познавате- вземете че прекарате това време в нещо полезно да се образовате малко, да почетете, да вземете някоя диплома отгоре или сертификат - може и да дръпнете малко. Но както се казва - всяко стадо с мършите. Мерси че ме позабавлявахте днесA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
не е по темата ,че е бая смешна ,ама успелите хора ,материалните двд формати не си гледат и не ги интересуват ...Съвсем нормално е хората да се променят докато се завърти колелото .P.s. абе някой да знае някой форум за хора ,където си изкарват по незаконен начин парите .Ако може линк ,че тия дето ги имам не ми се отварятфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Не, не е завист. Защо някой като си пусне тема "купих си кола" всички му честитят? И тук щеше да е така, ако не беше направено под прикритие. И аз лично много се радвам, че повечето колеги са схванали интимната мисъл на "преуспелия". А и той самият със следващите си постове доказа що за стока е. Изведнъж изчезна благородството на големия, на високите етажи в социалната стълбица, великодушен джентълмен, изпреварил времето си българин, и започна да ни обяснява какви гадни, мръсни, злобни и завистливи хейтъри сме...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз прочетох питането на колегата докато си пиех сутрешното кафе. Четейки темата прозрях написаното, като шега. Така го описах и в първия си поуст.Наистина - не ми се стори сериозно питането и си позволих волност в първия коментар.Признавам, че впоследствие останах тотално стъписан и разочарован от мисленето на това момчеуж успяло в сърцето на континента ни...Това ли е Европа-та. Та вижте един българин живеещ там, какво мисли за нас, апредставете си, какво е в порцелановите глави на Брюксел.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Баси, не знаех че съм хейтър?Какъв кеффффф, най сетне намерих мястото в живота си!Е, ще отгледам криво ляво двамата си сина, можа да ги пращам понякога да събират желязо, за да имам пари за нафта на алфата, ама кво от това, от труд се ставало човек, казват успелите българи в Белгия...Колега, белгийски успял българин, заповядай на някоя среща, да си поговорим и да ни налееш акъл, как и ние да надскочим дребнавостта и комплексарщината и да станем успели. Пък аз ще те почерпя квото поискаш - от домашна ракия, до отлежал Чивъс. Да те напия няколко пъти все ще намеря хал.И ако дойдеш с А класата, обещаваме продължително да цъкаме с език!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ogi28b написа:Новата ми А-класа с АМДж пакет дали ще може да чете АЖИ-та? - Звучи ми като оня пич, дето в една тема се олакваше, че пунтото му едвам набира, много е спънато, къде да търси проблема, а в скоби написал (другата ми кола е ягуар 3.0), сеш’ ли се...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Yavor написа:Е, ще отгледам криво ляво двамата си синаvvvasilev написа:Ще стоите все в долните слоеве на обществото и децата си така ще възпитате- да са завистливи и лицемерни.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
vvvasilev написа:tomazo написа:
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар