Здравейте,преди две седмици си поръчах нов Мерцедес А класа, но ще бъде готов чак средата на Декември, така че не мога да пробвам нещата, които ме интересуват. Та интересното ми е дали ще мога да пускам видео файлове на фабричния екран на средата на таблото? Знам, че има връзки с iPhone и iPad и прочие, и връзки към социалните мрежи, но никъде не откривам дали ще възпроизведе AVI например. Опитах се да се регистрирам в няколко форума на Мерцедес в Бг, които намерих в Гугъл, но има 4 или 5 и всичките са бъгави ( в един след логин дори изчезват всички теми).Ето защо - знае ли някой работещ и посещаван форум на Мерцедес или пък ако вече има идея дали изобщо има коли чийто фабрични аудио системи възпроизвеждат видео? При мен е с вградената навигация и всички възможни екстри (AMG пакета).Предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Мерцедес - малко информация за форум?
Collapse
X
-
Някой път засича като стриймваш от ютуб, ама може и от връзката да е, особено на HD клиповете...Колега, наистина ли си мислиш, че тук някой ще ти отговори?Пък и стои малко като подигравка с фиатската общност, с коли на средна цена по ниска от тази на мултимедийната система в А класата, която си поръчал. Иначе групово ти съчувстваее че ще чакаш, ама добре поне че за Коледа ще дойде колата. Иначе ей този е правилния форум за Мерцедес: http://www.mercedes-club-bg.com/forums/Даже и аз имам регистрация там, заради на един приятел колата. Но съм забелязал че притежателите на тази марка, най често посещават фирмените сервизи при проблеми. Рядко лежат под колата. Затова и е по бедничък форума откъм мнения и решения на проблеми.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Не , че е по темата ама колега с каква моторетка ще е А-класата и автоматик или с ръчка ще е ?Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
А това е другия правилен форум http://mercedes-bulgaria.com/forum/index.php Регистриран съм в този и горния,който посочва Yavor и мисля,че и в двата ще ти обърнат внимание относно питанката
Коментар
-
Подигравка не е - не мисля, че цената има чак такова значение. Пък и Мерцедес вече доста са свалили цените - не е бог знае голямата работа ако си купиш. Аз например сега се двоумях отново между Жулиета и А класата. При едни и същи параметри - Панорамен покрив с люк, 17 инчови джанти, парктроници и бла бла каквото се сетите - разликата в цената беше само 7000 евро (Алфата струваше 26 000 еур без ДДС).Относно двигателя - 180 дизел е, ръчна 6 скоростна кутия. Гледах да се впиша около 100 гр/км СО2 емисии защото от това зависи колко процента ще си взема от ДДС-то, тъй като колата е на името на фирмата ми.Пробвах го и този форум - който цитираш yavor-е. Но точно той е бъгавия с изчезващите теми - прикачвам ти скийншот. И не е от браузера или енкодинга - пробвах с всякакви.Мерси за отговорите за видеото- това е успокояващо. Решил съм да ми направят брандировката в Бг и 20 часа път са доста скучни ако нямаш развлечение.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
Въпросния форум си работи, а колкото до видеото - не бързай да се успокояваш, защото колегата на 99,9% се е*аваше с теб.Смятам обаче, че повече инфо ще намериш в http://mercedes-bulgaria.com/forum/index.phpF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Аз имам регистрация в 4 форума на мерцедес и всеки претендира , че е официалния... В интерес на истината досега в който и да съм писал не съм получил някакъв смислен отговор... По запалените фенове трябва да направят нещо по въпроса щото много нещо е мътна работата там ... Иначе имах удоволствието да се повозя в новата А класа 2012г ... Мнението ми е , че вече може да се числи към средния клас а не към малкия.... Иначе честито и със здраве и безаварийноFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
За Мерцедеса и аз не мога да ти помогна колега. И аз се опитах да вляза в някой от техните форуми за да ти помогна с линк, но и аз не успях.А и в интерес на истината и аз си мисля, че се шегуваш с подобен въпрос към този форум. Може и да греша, но въпросът ти ми прилича, като на въпроскъм гладни, с какъв сос да си залееш пържолата.И така и така се отклоних от темата и не ти помогнах, но гледайки, че живееш нейде в Белгия, на свой ред ще се възползвам от това за да те попитам:Скоро ще бъда в Зеебрюж и ще имам само 10 часа на разположение. За това време, какво си заслужава да видя в Белгия. Крайбрежната им част или Брюж, който отстои само на 14-15 км. ПС: Ако наистина търсиш инфо за това, което питаш със сигурност на тези, които ще плащаш знаят или ще могат да намерят отговора. Успех ти желая и ти честитя в аванс бъдещата придобивка. Надявам се да се похвалиш, когато я получиш.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Първо - незнаех , че щом караш фиат си гладен, но щом вие казвате - ок. Аз например до сега съм избирал италиански коли заради дизайна. Но, ок, що сами някои хора се вкарват в клишетата, си е техен проблем. Относно Белгия - за 10 часа - Брюж.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
Ignorance is a bliss
Коментар
-
Добре де, а в магазина, дето си я поръчал и ще им налееш пари, не знаят ли? Ти от там е трябвало да почнеш. Ако те не знаят - имат си канали да питат. А и ти да пишеш до Мерцедес, надали ще те оставят без отговор!То вярно, че тази марка малко афиф, ама... Доколкото разбрах от българския официален сайт - поддържа само CD и DVD като формати. Ето ти адреса за контакти - вземи ги питай!http://www4.mercedes-benz.com/manual...ontact_en.htmlFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
vvvasilev написа:Първо - незнаех , че щом караш фиат си гладен, но щом вие казвате - ок. Аз например до сега съм избирал италиански коли заради дизайна. Но, ок, що сами някои хора се вкарват в клишетата, си е техен проблем. Относно Белгия - за 10 часа - Брюж.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
emzo написа:Въпросния форум си работи, а колкото до видеото - не бързай да се успокояваш, защото колегата на 99,9% се е*аваше с теб.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ОК, за да питам тук, значи съм опитал други начини. Но за да разберете трябва да сте запознати с качеството на услугите в Белгия. Тук едва ли не им се молиш да ти вземат парите. Като започнеш от коли та и до неща като интернет и прочие. Да кажем - поръчваш си Интернет, ТВ и прочие - монтажиста идва само в работно време и то когато той каже ти трябва да си си вкъщи - не можеш да се договориш за друго, въпреки, че си плащаш отделно за инсталация и въпреки високите месечни такси. За колите - тук чаках 2 седмици за оферта с цена и се рекламира като голяма работа че получаваш безплатна оферта (все едно иначе трябва да им платиш да ти кажат колко им струва продукта). Една приятелка с CLA чака 2 месеца за доставка на рак за багаж на покрива. И с всичко е така - сроковете тук са разтегнати и общо взето се молиш да ти вземат парите.Но по-притеснителното е от реакциите тук. И не мисля, че нещата опират до пари, защото тук българската общност е различна - има богати има и бедни студенти, но никой не го бие комплексарщина така яко. Намираме общ език и се събираме често, организираме се за събития като протестите срещу бившето правителство. Помагаме си при нужда. Ебаси - за А класа ще искам да се хваля :D ... Още малко ще считате за хвалба ако някой каже че е вечерял. Очевидно е че в Бг са останали много дребни злобни душици. Ако положението там е зле - колко от тези плюещите участваха в протестите? Колко имат активна гражданска позиция да променят положението там? Сигурен съм че николко, а само злобеят по форумите. Такива хора нямат даже право да се оплакват след като не правят нищо за промяна. Препоръчвам им да си сложат табели - общувам само с клошари, щото иначе се чувствам непълноценен.Пиша в този форум по традиция- имам регистрация от времето когато имах фиат, а и след това с Алфата. И за Бога - ако няма какво да кажете продуктивно - не казвайте нищо. Питах обикновен въпросFiat Stilo 1,9 JTD, 2004
Ignorance is a bliss
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар