Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Мерцедес - малко информация за форум?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е тЕ т’ва е.... наздраве.... удриии..... по АМГ-то

Коментар

Бре май каза ,че е 180коня - демек А 220 цди ,ама като 7000 евро не са пари да беше додал и за автоматик.А не ръчна - тук се очаква отговора ,че е амг пакет и така се чустваш като на писта и автоматика е за пенсионери.
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Kuku написа:
        vvvasilev написа:
        Аз бих искал НЕ ерудирано, а по-скоро просташки, да задам няколко въпроса.....Наистина ми е много чудно, що за болен мозък си купува ’А 180 CDI’ (122к.с. дизел), ОБАЧЕ с ’AMG’ пакет (въздух под налягане), когато за същата сума може да си купи ’Giulietta QV 1.8Т’ (240к.с. бензин)?
        Ако имам пари за нова кола в ниския клас, последното което бих купил е италианска кола.Големите фенове дето го раздавате всички, Airfan го каза много точно, Fiat нямат какво да предложат. Един 500 и толкоз.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Чеки малко - ОН сравнява А-класа с Жулиета, не аз И аз не бих си купил италианска кола за 50-60 бона, но Василев се е двоумил между А-класа и Жулиета, та за това.....

Коментар

Аха, не съм чел темата. Убу де и аз да съм и аз ще избера а=класата пред Жулиетата.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Страхотна тема и много хубаво развитие." Ако не беше тъжно щеше да е смешно"
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

emzo написа:
                Аха, не съм чел темата. Убу де и аз да съм и аз ще избера а=класата пред Жулиетата.
                Ако имаш 60’000лв. ще избереш А180ЦДИ, пред Жулиета 1.8ТБИ?Безкрайно любопитно ми е да науча причината за това ти решение?

Коментар

Kuku написа:
                  emzo написа:
                  Ако имаш 60’000лв. ще избереш А180ЦДИ, пред Жулиета 1.8ТБИ?Безкрайно любопитно ми е да науча причината за това ти решение?
                  В интерес на истината и аз бих избрал същото (А класа) ако изборът ми е между тези двете, а ако не съм ограничен - изборът съм го направил вече. Тези последните Алфи не ми допадат никак, а новата А класа си е точилка. Не ме убивайте сега - на вкус и цвят - товарищ нет...

Коментар

Отделих 15 мин и прочетох цялата тема! Още съм си прав, защото само спамите! Искам само да добавя - vvvasilev ти си страшен тъпак! И А класата е женска кола!!! Успешен ден!
                    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

emzo написа:
                      Емо. Колегата Василев имаше съвсем други презумпции, когато е "питал" във форума. Доскучало му е, почувствал сее недооценен там някъде си и питайки за нещо си по поръчаната вече А-класа намери удобен повод да ни обясни, колко сме комплексирани, злобни и дребни и как тук използваме само кръчмарски патриотизъм. Предрече ни, че ще си останем в по-долните социални нива, вкара ни в теорията на Дарвин, според, която оцелявали само силните, определи бъдещето възпитание на нашите/вашите деца, като урок по лицемерие и злоба...Абе с една дума - покрай едно незначително питане беше решил да се утеши от временната си непълноценност/тревога/депресия от Юръп-ския си живот и за да се облекчи намери този форум, като подходящо място да я стовари при това използвайки нас пишещите в него, като изтривалка. Съжалявам за колегите, които му се вързаха и отделиха от времето си за да му търсят линкове. Съжалявам и за тези, които не вникнаха в същината на темата и побързаха да ни обвинят в завистници. Съжалявам и за това момче, станало жертва на съвременния начин на живот, жертва, която нарича родината си там, сънародниците си - злобни, дребни и комплексирани душици, съжалявам това момче, което се е научило на много неща в странство ( вероятно ), но всъщност е загубило произхода и душата си...
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

rebel написа:
                        Отделих 15 мин и прочетох цялата тема! Още съм си прав, защото само спамите! Искам само да добавя - vvvasilev ти си страшен тъпак! И А класата е женска кола!!! Успешен ден!
                        О---оооо. За спама си прав колега. Жалко, че му се вързахме в началото. След това темата отидев съвсем друго русло, а аз/ние като засегнати по его си позволихме още повече спам. Въпреки това и тази сутрин мислихот къде може да се изкопчи информация за средното табло на новата А класа. На мястото на колегата бих си помислил и заБелгийските форуми на Мерцедес, ако тези, които му продават колата ЕВЕНТУАЛНО си нямат идея. Спирам по тази тема.Господ да пази българите в България и тези извън нея.
                        A17DTС/S

Коментар

Дайте да се съсредоточим върху автомобилите, а не върху личните проблеми на един или друг. Всички сме си луди в някаква форма, така или иначе. ntodorov, познавам те лично и знам, че си един добър човек. С последния си пост един вид оправдаваш колегата, но същевременно започваш да го хапеш тънко тънко. Аз не искам да съм съдник на него или на теб, но с такъв пост не очаквай и той да си замълчи.Та не разбрах А класа или Жулиета е по-доброто за вас и ДВД пелйъра какво чете?

Коментар

Airfan написа:
                            Дайте да се съсредоточим върху автомобилите, а не върху личните проблеми на един или друг. Всички сме си луди в някаква форма, така или иначе. ntodorov, познавам те лично и знам, че си един добър човек. С последния си пост един вид оправдаваш колегата, но същевременно започваш да го хапеш тънко тънко. Аз не искам да съм съдник на него или на теб, но с такъв пост не очаквай и той да си замълчи.Та не разбрах А класа или Жулиета е по-доброто за вас и ДВД пелйъра какво чете?
                            Жоро. Бях писал, че спирам, ама няма. Благодаря за оценката ти. Ласкаеш ме.Че сме луди, луди сме. Аз бях писал, че всички сме еднакви. Разминаваме се само в приоритетите.По въпроса ти - Аз харесах новата А класа, поне на визия. Вчера я видях за сефте, чрез линка на колега. Допадна ми.Бих си купил такава, но нямам нужната настройка за това. Последно време съм се отдал на пътувания.Пари-кола за мен към днешна дата не е уравнение. Утре може и да е. За ДВД плейъра - търся инфо, не намирам такова.
                            A17DTС/S

Коментар

Бе той колегата Василев си има вече Жулиета, нали и за това се похвали /нищо лошо/. А-класата е за жена му, предполагам или за любовницата /нищо лошо/, та тук не исля че темата е за избора между тия две возила.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

При едни сравнение на еквивалентни модели и 10’000лв. разлика в цената, аз лично бих избрал Жулиетата.Ако на всяка цена трябва да изхарча 60’000лв. за едната от двете коли - пак бих избрал жулиетата, защото ще получа повече.Не намирам място за сравнение....

Коментар

Working...
                                X