Успелите българи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Мерцедес - малко информация за форум?
Collapse
X
-
rebel, не вдяна иронията Мисля, че полемиките са съвсем закономерни след подобни въпроси и vvvasilev просто няма право да се обижда. И тук не става въпрос за кой има и кой няма пари да си купи нова кола и кой колко стара кола кара ...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Мерси на всички отговорили по темата.На останалите - пичове и девойки - знам че виртуалния живот е единственото място където може да се изживеете значими, и че в реалността не ви бръскат за сливи, но с това мислене няма и да се оправите. Ще стоите все в долните слоеве на обществото и децата си така ще възпитате- да са завистливи и лицемерни. И вместо да бистрите хваля ли се аз или не без да ме познавате- вземете че прекарате това време в нещо полезно да се образовате малко, да почетете, да вземете някоя диплома отгоре или сертификат - може и да дръпнете малко. Но както се казва - всяко стадо с мършите. Мерси че ме позабавлявахте днесFiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
ele написа:rebel, не вдяна иронията Мисля, че полемиките са съвсем закономерни след подобни въпроси и vvvasilev просто няма право да се обижда. И тук не става въпрос за кой има и кой няма пари да си купи нова кола и кой колко стара кола кара ...Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
ele написа:rebel, не вдяна иронията Мисля, че полемиките са съвсем закономерни след подобни въпроси и vvvasilev просто няма право да се обижда. И тук не става въпрос за кой има и кой няма пари да си купи нова кола и кой колко стара кола кара ...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
vvvasilev написа:ele написа:rebel, не вдяна иронията Мисля, че полемиките са съвсем закономерни след подобни въпроси и vvvasilev просто няма право да се обижда. И тук не става въпрос за кой има и кой няма пари да си купи нова кола и кой колко стара кола кара ...Ей богу, една А класа ли ви впечатли толкова?A17DTС/S
Коментар
-
Мен не ме впечатли А класата. За успял българин в Белгия - слаба работа. Я вземи един Ягуар, кво се излагаш? Впечатли ме жалкия начин, по който не за първи път ей така, тънко демонстрираш нещо си. И от последните ти постове и прозиращата комплексарщина в тях, разбирам колко прав съм бил. Благодаря! Да не е да ти куца нещо в друга сфера, че търсиш някакво възхищение и признание у "злобните душици"? Разбирам, че не можеш да избиваш комплекси в Белгия с А класа, но и тука не вървиш.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
vvvasilev написа:Мерси на всички отговорили по темата.На останалите - пичове и девойки - знам че виртуалния живот е единственото място където може да се изживеете значими, и че в реалността не ви бръскат за сливи, но с това мислене няма и да се оправите. Ще стоите все в долните слоеве на обществото и децата си така ще възпитате- да са завистливи и лицемерни. И вместо да бистрите хваля ли се аз или не без да ме познавате- вземете че прекарате това време в нещо полезно да се образовате малко, да почетете, да вземете някоя диплома отгоре или сертификат - може и да дръпнете малко. Но както се казва - всяко стадо с мършите. Мерси че ме позабавлявахте днесA17DTС/S
Коментар
-
style34 написа:Мен не ме впечатли А класата. За успял българин в Белгия - слаба работа. Я вземи един Ягуар, кво се излагаш?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
vvvasilev, ти какво очакваш? И не знам какво общо има Дарвин с чисто новия ти мерцедес. Ся, положението е следното. Всеки път, като задаваш леко неадекватен въпрос, го правиш по дарвиновски - биеш се в гърдите какво имаш, какво си постигнал и какво си си купил. На мен, а предполагам и не само, хич не ни дреме дали живееш в палат или не, нито какви са ти постиженията, нито каква кола караш. Но тънкият ти егоцентризъм пробужда съвсем нормално у хората желанието да се пошегуват с теб. На теб обаче ти липсва чувство за хумор и продължаваш да набиваш колко си велик и какви постижения имаш, и тъй като явно не вдяваш шегата, започваш да ни именуваш с разни имена. Проблемът тук е, че май си забравил от де си излязал и това отприщва още повече нашето въображение, а ти се разсърдваш и не влизаш в плебейския форум при жалките душици, които не могат да си купят мерц няколко месеца.После пак отначало.Тъй че давай го ларж.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
vvvasilev написа:...разликата в цената беше само 7000 евро...
Коментар
-
ntodorov написа:ele написа:rebel, не вдяна иронията Мисля, че полемиките са съвсем закономерни след подобни въпроси и vvvasilev просто няма право да се обижда. И тук не става въпрос за кой има и кой няма пари да си купи нова кола и кой колко стара кола кара ...Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
@vvvasilev добре бе човек, ти мислиш ли че някой може да ти отговори в този форум, съмнявам се и в останалите - питай си дилъра, има си и официална форма за въпроси на сайта на Мерцедес - ако не знаеш език попитай Балканстар, дай 50 лева и ще ти свършат работа и без това за теб разлика от 7к евра не са пари. Най-малкото можеше да звъннеш един телефон или да напишеш е-мейл на една от 200-те обяви в mobile-то на тези, дето продават такъв, и им е наличен под ръка и да попиташ. Мисля, че просто се хвалиш, а не искаш да си отговориш на въпроса и не правиш нищо за да го, освен да окачествяваш хората, които правилно ти се дразнят за нахалствотоFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар