Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Мерцедес - малко информация за форум?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Успелите българи.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

100 тей напраехте стемада.. гонфлегсари тъкивъ

Коментар

rebel, не вдяна иронията Мисля, че полемиките са съвсем закономерни след подобни въпроси и vvvasilev просто няма право да се обижда. И тук не става въпрос за кой има и кой няма пари да си купи нова кола и кой колко стара кола кара ...
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Мерси на всички отговорили по темата.На останалите - пичове и девойки - знам че виртуалния живот е единственото място където може да се изживеете значими, и че в реалността не ви бръскат за сливи, но с това мислене няма и да се оправите. Ще стоите все в долните слоеве на обществото и децата си така ще възпитате- да са завистливи и лицемерни. И вместо да бистрите хваля ли се аз или не без да ме познавате- вземете че прекарате това време в нещо полезно да се образовате малко, да почетете, да вземете някоя диплома отгоре или сертификат - може и да дръпнете малко. Но както се казва - всяко стадо с мършите. Мерси че ме позабавлявахте днес
          Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
          ----------------------------
          Ignorance is a bliss

Коментар

Жалки изказвания, но жив и здрав да си, о патриций /нероден такъв/!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ele написа:
              rebel, не вдяна иронията Мисля, че полемиките са съвсем закономерни след подобни въпроси и vvvasilev просто няма право да се обижда. И тук не става въпрос за кой има и кой няма пари да си купи нова кола и кой колко стара кола кара ...
              Ele, тази тема, както и всяка друга, където не дай си боже да се види че някой е успял да се измъкне от общото блато, се превърна като във вица " ама вие що си биете негрите" . Аз хич не се обиждам - както казах не разчитам на Интернет да си пълня самочувствието - имам си достатъчно достижения в реалния живот. Забавлявам се тъй като с всеки хейтърски отговор разбирам колко прав е бил Дарвин с теорията за естествения подбор - кой ще оцелее и кой ще изчезне . Ей богу, една А класа ли ви впечатли толкова? :D Ако знам че това ви трови живота така - имам 100 пъти по-големи постижения :D Наистина ме интересуваше за видеото и за работещ Мерцедес форум :D Всичко останало си е продукт на комплексирани мозъци.
              Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
              ----------------------------
              Ignorance is a bliss

Коментар

ele написа:
                Мислех и аз да отговоря на колегата rebel, но се усъмних, че не е следил развитието на темата и се отказах...Но пък от неговия линк за сефте видях на какво прилича новата А класа, въпреки, че и от там не ми стана ясно дали от фабричното аудио ще потече видео поток с непретенциозен формат...Ако ли не може да потече такова видео, със задоволство ще установя, че колегата се е набутал, а аз ще намажа с мехлем душата си и ще спя по-спокойно.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

vvvasilev написа:
                  ele написа:
                  Ele, тази тема, както и всяка друга, където не дай си боже да се види че някой е успял да се измъкне от общото блато, се превърна като във вица " ама вие що си биете негрите" . Аз хич не се обиждам - както казах не разчитам на Интернет да си пълня самочувствието - имам си достатъчно достижения в реалния живот. Забавлявам се тъй като с всеки хейтърски отговор разбирам колко прав е бил Дарвин с теорията за естествения подбор - кой ще оцелее и кой ще изчезне . Ей богу, една А класа ли ви впечатли толкова? :D Ако знам че това ви трови живота така - имам 100 пъти по-големи постижения :D Наистина ме интересуваше за видеото и за работещ Мерцедес форум :D Всичко останало си е продукт на комплексирани мозъци.
                  И ние се забавляваме колега. Нека е взаимно щом не се сърдиш. :P
                  Ей богу, една А класа ли ви впечатли толкова?
                  Мен лично ме впечатли тази кола. Днес я видях за сефте след линка на колегата rebel и нямам търпение да "утрепя" теорията на Дарвин за да си я купя и аз.ПС: Стига вече колега. Шегуваме се... :P Честитя ти колата, разкошна е. Не бях виждал този модел...Ние ли да ти кажем, с какво и как би заместил този "недостатък" на автомобила за да се развличаш с видео по нужда. :P
                  A17DTС/S

Коментар

Мен не ме впечатли А класата. За успял българин в Белгия - слаба работа. Я вземи един Ягуар, кво се излагаш? Впечатли ме жалкия начин, по който не за първи път ей така, тънко демонстрираш нещо си. И от последните ти постове и прозиращата комплексарщина в тях, разбирам колко прав съм бил. Благодаря! Да не е да ти куца нещо в друга сфера, че търсиш някакво възхищение и признание у "злобните душици"? Разбирам, че не можеш да избиваш комплекси в Белгия с А класа, но и тука не вървиш.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

vvvasilev написа:
                      Мерси на всички отговорили по темата.На останалите - пичове и девойки - знам че виртуалния живот е единственото място където може да се изживеете значими, и че в реалността не ви бръскат за сливи, но с това мислене няма и да се оправите. Ще стоите все в долните слоеве на обществото и децата си така ще възпитате- да са завистливи и лицемерни. И вместо да бистрите хваля ли се аз или не без да ме познавате- вземете че прекарате това време в нещо полезно да се образовате малко, да почетете, да вземете някоя диплома отгоре или сертификат - може и да дръпнете малко. Но както се казва - всяко стадо с мършите. Мерси че ме позабавлявахте днес
                      Това го прочетох след предишния си поуст...Радвам се, че не съм се подвел и съм те възприел правилно още от първия ти поуст.Опита се да използваш този форум за физиологична нужна и подведе голяма част от колегите, които наистина искаха да ти помогнат...Жалко.
                      A17DTС/S

Коментар

style34 написа:
                        Мен не ме впечатли А класата. За успял българин в Белгия - слаба работа. Я вземи един Ягуар, кво се излагаш?
                        На него другата му кола е Ферари бре! Кво му набутваш некви ягуари!?
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

vvvasilev, ти какво очакваш? И не знам какво общо има Дарвин с чисто новия ти мерцедес. Ся, положението е следното. Всеки път, като задаваш леко неадекватен въпрос, го правиш по дарвиновски - биеш се в гърдите какво имаш, какво си постигнал и какво си си купил. На мен, а предполагам и не само, хич не ни дреме дали живееш в палат или не, нито какви са ти постиженията, нито каква кола караш. Но тънкият ти егоцентризъм пробужда съвсем нормално у хората желанието да се пошегуват с теб. На теб обаче ти липсва чувство за хумор и продължаваш да набиваш колко си велик и какви постижения имаш, и тъй като явно не вдяваш шегата, започваш да ни именуваш с разни имена. Проблемът тук е, че май си забравил от де си излязал и това отприщва още повече нашето въображение, а ти се разсърдваш и не влизаш в плебейския форум при жалките душици, които не могат да си купят мерц няколко месеца.После пак отначало.Тъй че давай го ларж.
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

vvvasilev написа:
                            ...разликата в цената беше само 7000 евро...
                            Модераторът е на мнение, че колегата е загубил връзка с реалностите в България.Колега, нищо лично, ама 95% от хората тук (не във форума на ФИАТ, а изобщо в България) караме коли, купени по-евтино от горната "разлика".Бих казал, че огромна част от четящите тук наистина биха сметнали за подигравка, или поне за "вижте ме кой съм аз" подобни изказвания.Знам, че живееш и работиш престижна работа в Белгия, но горното сравнение е по-подходящо за белгийските форуми.А и щом си поръчал вече колата, не мисля, че ще е проблем ако идеш в най-близкия дилър на Мерцедес (най-добре при този, при който си поръчал колата), и да си зададеш въпросите там. Със сигурност ще получиш възможно най-компетентния отговор.

Коментар

ntodorov написа:
                              ele написа:
                              Мислех и аз да отговоря на колегата rebel, но се усъмних, че не е следил развитието на темата и се отказах...Но пък от неговия линк за сефте видях на какво прилича новата А класа, въпреки, че и от там не ми стана ясно дали от фабричното аудио ще потече видео поток с непретенциозен формат...Ако ли не може да потече такова видео, със задоволство ще установя, че колегата се е набутал, а аз ще намажа с мехлем душата си и ще спя по-спокойно.
                              В интерес на истината не я прочетох цялата! Издразни ме това, че колегата е задал конкретен въпрос, а вие изписахте 3 страници тъпотии, а никой даже не се опита да отговори! И на мен ми се е случвало същото и май бяха същите хора...специално за ele си спомням, че цялата тема ми окаля, ама то това явно си и е навик....А иначе на линка който дадох има следната информация: Media and FormatsDVD-Audio (MLP, MLP 5.1, Dolby® Digital 5.1)*DVD-Video (DTS® 5.1, Dolby Digital 5.1, Linear PCM)**Audio CD (DTS 5.1*, Linear PCM)MP3 on CD (at least 128kbps)
                              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

@vvvasilev добре бе човек, ти мислиш ли че някой може да ти отговори в този форум, съмнявам се и в останалите - питай си дилъра, има си и официална форма за въпроси на сайта на Мерцедес - ако не знаеш език попитай Балканстар, дай 50 лева и ще ти свършат работа и без това за теб разлика от 7к евра не са пари. Най-малкото можеше да звъннеш един телефон или да напишеш е-мейл на една от 200-те обяви в mobile-то на тези, дето продават такъв, и им е наличен под ръка и да попиташ. Мисля, че просто се хвалиш, а не искаш да си отговориш на въпроса и не правиш нищо за да го, освен да окачествяваш хората, които правилно ти се дразнят за нахалството
                                FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Working...
                                X