Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Мерцедес - малко информация за форум?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относно Мерцедес форумите - явно са доста бъгави и не работят пълноценно от чужбина. Пробвах с прокси - тогава пък изцяло изчезна Логин бутона. При опит за изпращане на администратор пък и на когото и да било - постоянно дава - тази функция не е достъпна. Като направих РДП през компютър в Бг - там си работи добре. Явно наистина не са посещавани много тези форуми и им се обръща малко внимание от към поддръжка.
    Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
    ----------------------------
    Ignorance is a bliss

Коментар

Хахаха, ти явно имаш нужда да се доказваш пред някакви хора. Нека си припомним една твоя стара тема:
      vvvasilev написа:
      Привет колеги, вчера присъствах на едно събитие в европарламента. Бяхме поканени успели българи в Белгия.
      Тук в каква връзка следваше да се упомене кои са поканени? Викаш, не беше достатъчно просто да кажеш, че си присъствал. Виж, комплексарщината си личи. В твоите постове особено. И в тази тема също. Ама чакайте, как във форум на Фиат България никой не знае какви формати чете плеъра на новата А класа с пакет АМГ? Също незнайно защо се споменава абревиатурата на емблематичното тунинг студио? Всъщност е ясно защо. Защо не попита в БГ представителството на Мерцедес? Международни форуми на Мерцедес няма ли? Или и те не се отварят?!
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Но по-притеснителното е от реакциите тук. И не мисля, че нещата опират до пари, защото тук българската общност е различна - има богати има и бедни студенти, но никой не го бие комплексарщина така яко.
        Приятелю. Не си схванал, какво искахме да ти напишем. Наистина съжалявам, че си схванал погрешно нашите отговори.
        Ебаси - за А класа ще искам да се хваля Very Happy ...
        Защо пък да не се похвалиш или викаш в Белгия - това си е ежедневна случка. Ако е така, би трябвало да си наясно, че тук се хвалим за такива работи.Кола на стойността на доживотната пенсия на нашите родители ( създали и теб ) заслужава поне "похвала".
        Още малко ще считате за хвалба ако някой каже че е вечерял.
        И да. Чудно ли ти е ? Има БЪЛГАРИ, които и в момента са гладни.
        Очевидно е че в Бг са останали много дребни злобни душици. Ако положението там е зле - колко от тези плюещите участваха в протестите? Колко имат активна гражданска позиция да променят положението там?
        Тук вече си циничен. "Дребните и злобни душици" в момента държат последното българско в НАШАТА България, не във ВАШАТА. Вие сте ратаи на други общества. Потърсили сте добрия живот и напълно ви оправдавам, но пък вие/ и в частност ти да напишеш:
        Такива хора нямат даже право да се оплакват след като не правят нищо за промяна. Препоръчвам им да си сложат табели - общувам само с клошари, щото иначе се чувствам непълноценен.
        ......е арогантно. От Белгия ли определяш, какво сме направили и какво не сме направили тук. Ти на коя Държава плащаш данъците си приятелю, че от твоя пиедестал да ни вменяваш вина за тукашната ситуация. Аз съм решил за себе си, къде ще доживея остатъка от живота си, къде с дисплей на средното табло, къде без него, но в никакъв случай не желая децата ми да имат "грешния патриотизъм", като моят, а за да съм честен ще добавя, че ВЕЧЕ предпочитам да бъдат "патриоти", като теб...С упорството си и вечната надежда за нашата България я докарах до там, че към днешна дата да бъда наречен "дребна и комплексирана душица" от ...прелетен човек, за когото родината е...
        Ако положението там е зле - колко от тези плюещите участваха в протестите?
        ...там.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

@ntodorov+1Най са ми любими тези българи от чужбина, които знаят как, кога, защо трябва да се случат нещата в България. Аз също искам да отида в чужбина и ако го направя нито ще давам акъл нито ще гласувам. С какво право ще го правя? Че и определения дава "успелия българин". С което и затвърди кой всъщност е комплексар. Нали много се тревожиш за родината си? Както каза колегата - не знаеш ли, че А класата и даже нова Дачия си е за хвалба тук? Че те 7000 евро разлика ли са? 26-27% от цената разлика ли е? Че за още малко що не си взе B или C класа? И да питаш другия път ще ти чете ли клипчетата от айфоня...Че гледам изненадващо в тоя форум никой не знае...
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

.... няма да се оправим скоро... няма... Едно си баба знае - едно си бае. Ако ще го превръщаме в политическа и икономическа тема - българите от чужбина наливаме много повече пари там от колкото вашите "данъци". Второ - има разлика между кръчмарския патриотизъм и тези които наистина правят нещо. Седите и мрънкате срещу хора, които са успели благодарение на труда си, а ходите да се снимате и слагате по аватарите колите на мутрите, които ви одират живи и им се възхищавате :D Не че имам нещо против тези мутри - има една поговорка : каква е ползата от глупака ако не го излъжеш. Та нека си ви дерат там, но разсипаха и природата. Гора не остана в Ботевград. И да - ако се четат постовете ми като дявола евангелието - със сигурност може да се тълкуват така както му е изгодно на всеки болен мозък. И аз ако хвана всяка една тема писана от друг мога да я изкарам на майната и. Но както и да е хора, както казах - намерих си решение на проблема с форумите, ще питам там това което ме интересува. А вие не хейтвайте толкова
            Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
            Ignorance is a bliss

Коментар

style34 написа:
              @ntodorov+1Най са ми любими тези българи от чужбина, които знаят как, кога, защо трябва да се случат нещата в България. Аз също искам да отида в чужбина и ако го направя нито ще давам акъл нито ще гласувам. С какво право ще го правя? Че и определения дава "успелия българин". С което и затвърди кой всъщност е комплексар. Нали много се тревожиш за родината си? Както каза колегата - не знаеш ли, че А класата и даже нова Дачия си е за хвалба тук? Че те 7000 евро разлика ли са? 26-27% от цената разлика ли е? Че за още малко що не си взе B или C класа? И да питаш другия път ще ти чете ли клипчетата от айфоня...Че гледам изненадващо в тоя форум никой не знае...
              Да ти кажа - като спориш 5 минути с глупака - разбираш че си 10 пъти по-глупав от него. Ако не разбираш какво е гражданско общество - винаги ще си си с робското съзнание. Предполагам че си и путинофил и въздишаш по управление със силна ръка - като Путин или Бойко Борисов И защо да е толкова странно да питам тук - погледни въпроса ми - питах за работещ форум или изобщо дали някой знае дали фабрична аудио система на който и да е модел възпроизвежда видео.
              Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
              Ignorance is a bliss

Коментар

vvvasilev написа:
                .... няма да се оправим скоро... няма... Едно си баба знае - едно си бае. Ако ще го превръщаме в политическа и икономическа тема - българите от чужбина наливаме много повече пари там от колкото вашите "данъци". Второ - има разлика между кръчмарския патриотизъм и тези които наистина правят нещо. Седите и мрънкате срещу хора, които са успели благодарение на труда си, а ходите да се снимате и слагате по аватарите колите на мутрите, които ви одират живи и им се възхищавате :D Не че имам нещо против тези мутри - има една поговорка : каква е ползата от глупака ако не го излъжеш. Та нека си ви дерат там, но разсипаха и природата. Гора не остана в Ботевград. И да - ако се четат постовете ми като дявола евангелието - със сигурност може да се тълкуват така както му е изгодно на всеки болен мозък. И аз ако хвана всяка една тема писана от друг мога да я изкарам на майната и. Но както и да е хора, както казах - намерих си решение на проблема с форумите, ще питам там това което ме интересува. А вие не хейтвайте толкова
                Без коментар.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

vvvasilev написа:
                  българите от чужбина наливаме много повече пари там от колкото вашите "данъци".
                  Любимата фраза на всеки комплексиран "чужденец"...
                  vvvasilev написа:
                  Седите и мрънкате срещу хора, които са успели благодарение на труда си, а ходите да се снимате и слагате по аватарите колите на мутрите, които ви одират живи и им се възхищавате.
                  Не виждам мутренска кола на аватара ми... И аз съм успял - имам дом, жена, детенце. Е, завършен комплексар не съм.
                  vvvasilev написа:
                  Та нека си ви дерат там.
                  Така де - какъв ти е проблема? А, природата. Е, за заможни люде като теб има много приятни дестинации. Какво ще правиш при злобни душици, като нас, тук?Жив и здрав, бъди успял и преуспей даже, но жалката комплексарщина остава за цял живот, да знаеш.

Коментар

Пак омазахте темата...Човека задава въпрос, а някои търсите под вола теле - щом задава въпрос - значи искал да се хвали, щом пита тук - значи имал проблеми на друго място. Като няма пък какво да кажете, вадите стари, кирливи ризи от минали теми. Аман! Темата е поредно потвърждение за БГ форум. За съжаление...
                    Stop giving directions, just say "Follow me."
                    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

vvvasilev написа:
                      дали някой знае дали фабрична аудио система на който и да е модел възпроизвежда видео.
                      Аааа, това ли беше въпросът?

Коментар

Дей*ба и гадните комплексари дето сме - не можем по една А класа да си купим да ти отговорим на важния въпрос. Ша са самообеся! vvvasilev - сериозно, слез от облаците. Ако ще и космически кораб да си купуваш, все тая - видео не възпроизвежда, вземи си плейърче да окичиш на предния прозорец.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

sok1 написа:
                          Пак омазахте темата...Човека задава въпрос, а някои търсите под вола теле - щом задава въпрос - значи искал да се хвали, щом пита тук - значи имал проблеми на друго място. Като няма пък какво да кажете, вадите стари, кирливи ризи от минали теми. Аман! Темата е поредно потвърждение за БГ форум. За съжаление...
                          +1
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Всичките тия "успели българи в чужбина" не е зле от време на време да си прочитате четивото от долния линк... Пък дали ние ще се оправим - кво Ви бърка - Вие нали сте се оправили, че и с данъците си и нас оправяте... http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...D=4867&Level=1
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Честито колега! Със здраве да си я ползваш! Това успях да намеря за системата http://mercedes.harmankardon.com/en/...technical.aspx надявам се да помогне!Иначе стига философствали, в този форум каквото и да попиташ почват едни размисли и страсти! Всички философстват - никой не помага! Всички карат старите фиатки защото били по-здрави от новите, а не защото нямат пари да си купят нови и когато някой си купи нова кола - комплексар бил човека! Ми нека да е комплексар, че е съумял да изкара пари и да си купи нещо хубаво, пък вие си мрънкайте колко е зле положението в БГ, понеже ви мързи да работите и да постигнете нещо....
                              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Така и така е омазана темата, да се запиша и аз :D Едно ми е чудно - кой си купува AMG, за да си гледа клипчета в колата?!
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X