Относно Мерцедес форумите - явно са доста бъгави и не работят пълноценно от чужбина. Пробвах с прокси - тогава пък изцяло изчезна Логин бутона. При опит за изпращане на администратор пък и на когото и да било - постоянно дава - тази функция не е достъпна. Като направих РДП през компютър в Бг - там си работи добре. Явно наистина не са посещавани много тези форуми и им се обръща малко внимание от към поддръжка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Мерцедес - малко информация за форум?
Collapse
X
-
Хахаха, ти явно имаш нужда да се доказваш пред някакви хора. Нека си припомним една твоя стара тема:vvvasilev написа:Привет колеги, вчера присъствах на едно събитие в европарламента. Бяхме поканени успели българи в Белгия.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Но по-притеснителното е от реакциите тук. И не мисля, че нещата опират до пари, защото тук българската общност е различна - има богати има и бедни студенти, но никой не го бие комплексарщина така яко.Ебаси - за А класа ще искам да се хваля Very Happy ...Още малко ще считате за хвалба ако някой каже че е вечерял.Очевидно е че в Бг са останали много дребни злобни душици. Ако положението там е зле - колко от тези плюещите участваха в протестите? Колко имат активна гражданска позиция да променят положението там?Такива хора нямат даже право да се оплакват след като не правят нищо за промяна. Препоръчвам им да си сложат табели - общувам само с клошари, щото иначе се чувствам непълноценен.Ако положението там е зле - колко от тези плюещите участваха в протестите?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
@ntodorov+1Най са ми любими тези българи от чужбина, които знаят как, кога, защо трябва да се случат нещата в България. Аз също искам да отида в чужбина и ако го направя нито ще давам акъл нито ще гласувам. С какво право ще го правя? Че и определения дава "успелия българин". С което и затвърди кой всъщност е комплексар. Нали много се тревожиш за родината си? Както каза колегата - не знаеш ли, че А класата и даже нова Дачия си е за хвалба тук? Че те 7000 евро разлика ли са? 26-27% от цената разлика ли е? Че за още малко що не си взе B или C класа? И да питаш другия път ще ти чете ли клипчетата от айфоня...Че гледам изненадващо в тоя форум никой не знае...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
.... няма да се оправим скоро... няма... Едно си баба знае - едно си бае. Ако ще го превръщаме в политическа и икономическа тема - българите от чужбина наливаме много повече пари там от колкото вашите "данъци". Второ - има разлика между кръчмарския патриотизъм и тези които наистина правят нещо. Седите и мрънкате срещу хора, които са успели благодарение на труда си, а ходите да се снимате и слагате по аватарите колите на мутрите, които ви одират живи и им се възхищавате :D Не че имам нещо против тези мутри - има една поговорка : каква е ползата от глупака ако не го излъжеш. Та нека си ви дерат там, но разсипаха и природата. Гора не остана в Ботевград. И да - ако се четат постовете ми като дявола евангелието - със сигурност може да се тълкуват така както му е изгодно на всеки болен мозък. И аз ако хвана всяка една тема писана от друг мога да я изкарам на майната и. Но както и да е хора, както казах - намерих си решение на проблема с форумите, ще питам там това което ме интересува. А вие не хейтвайте толковаFiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
style34 написа:@ntodorov+1Най са ми любими тези българи от чужбина, които знаят как, кога, защо трябва да се случат нещата в България. Аз също искам да отида в чужбина и ако го направя нито ще давам акъл нито ще гласувам. С какво право ще го правя? Че и определения дава "успелия българин". С което и затвърди кой всъщност е комплексар. Нали много се тревожиш за родината си? Както каза колегата - не знаеш ли, че А класата и даже нова Дачия си е за хвалба тук? Че те 7000 евро разлика ли са? 26-27% от цената разлика ли е? Че за още малко що не си взе B или C класа? И да питаш другия път ще ти чете ли клипчетата от айфоня...Че гледам изненадващо в тоя форум никой не знае...Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
vvvasilev написа:.... няма да се оправим скоро... няма... Едно си баба знае - едно си бае. Ако ще го превръщаме в политическа и икономическа тема - българите от чужбина наливаме много повече пари там от колкото вашите "данъци". Второ - има разлика между кръчмарския патриотизъм и тези които наистина правят нещо. Седите и мрънкате срещу хора, които са успели благодарение на труда си, а ходите да се снимате и слагате по аватарите колите на мутрите, които ви одират живи и им се възхищавате :D Не че имам нещо против тези мутри - има една поговорка : каква е ползата от глупака ако не го излъжеш. Та нека си ви дерат там, но разсипаха и природата. Гора не остана в Ботевград. И да - ако се четат постовете ми като дявола евангелието - със сигурност може да се тълкуват така както му е изгодно на всеки болен мозък. И аз ако хвана всяка една тема писана от друг мога да я изкарам на майната и. Но както и да е хора, както казах - намерих си решение на проблема с форумите, ще питам там това което ме интересува. А вие не хейтвайте толковаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
vvvasilev написа:българите от чужбина наливаме много повече пари там от колкото вашите "данъци".vvvasilev написа:Седите и мрънкате срещу хора, които са успели благодарение на труда си, а ходите да се снимате и слагате по аватарите колите на мутрите, които ви одират живи и им се възхищавате.vvvasilev написа:Та нека си ви дерат там.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Пак омазахте темата...Човека задава въпрос, а някои търсите под вола теле - щом задава въпрос - значи искал да се хвали, щом пита тук - значи имал проблеми на друго място. Като няма пък какво да кажете, вадите стари, кирливи ризи от минали теми. Аман! Темата е поредно потвърждение за БГ форум. За съжаление...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Дей*ба и гадните комплексари дето сме - не можем по една А класа да си купим да ти отговорим на важния въпрос. Ша са самообеся! vvvasilev - сериозно, слез от облаците. Ако ще и космически кораб да си купуваш, все тая - видео не възпроизвежда, вземи си плейърче да окичиш на предния прозорец.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
sok1 написа:Пак омазахте темата...Човека задава въпрос, а някои търсите под вола теле - щом задава въпрос - значи искал да се хвали, щом пита тук - значи имал проблеми на друго място. Като няма пък какво да кажете, вадите стари, кирливи ризи от минали теми. Аман! Темата е поредно потвърждение за БГ форум. За съжаление...Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Всичките тия "успели българи в чужбина" не е зле от време на време да си прочитате четивото от долния линк... Пък дали ние ще се оправим - кво Ви бърка - Вие нали сте се оправили, че и с данъците си и нас оправяте... http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...D=4867&Level=1VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Честито колега! Със здраве да си я ползваш! Това успях да намеря за системата http://mercedes.harmankardon.com/en/...technical.aspx надявам се да помогне!Иначе стига философствали, в този форум каквото и да попиташ почват едни размисли и страсти! Всички философстват - никой не помага! Всички карат старите фиатки защото били по-здрави от новите, а не защото нямат пари да си купят нови и когато някой си купи нова кола - комплексар бил човека! Ми нека да е комплексар, че е съумял да изкара пари и да си купи нещо хубаво, пък вие си мрънкайте колко е зле положението в БГ, понеже ви мързи да работите и да постигнете нещо....Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар