Комисията за защита на конкуренцията санкционира Орбител за нелоялна конкуренция08.11.2006София. Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/ наложи имуществена санкция 10 000 лв. на "Орбител" ЕАД за извършено нарушение по чл. 30 от закона за защита на конкуренцията.Комисията постанови прекратяване на нарушението и изпълнение на решението, съобщиха от пресцентъра на КЗК.Производството е образувано по молба на "Българска телекомуникационна компания" АД и касае рекламната кампания на услугата "Бизнес Орбифон".КЗК установи, че ответното дружество рекламира своята услуга чрез сравнителна таблица, в която се използват некоректни твърдения. Създава се внушение, че потребителите на БТК плащат завишена стойност на услугите.http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=961941Имате ли коментар ? В момента не ползвам услугите нито на БТК, нито на ОРБИТЕЛ, но преди 2-3 години съм ползвал карти на ОРБИТЕЛ за междуградски /международни/ разговори и бях СУПЕР ДОВОЛЕН :D от тях!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТК /КЗК/ осъди ОРБИТЕЛ?!
Collapse
X
-
Пичове се орбителци, взели са мерки: http://www.orbiphone.biz/В резултат от санкиите, БТК се е трансформирало в Беше ТаКаСмех!!!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Пичове се орбителци, взели са мерки: http://www.orbiphone.biz/В резултат от санкиите, БТК се е трансформирало в Беше ТаКаСмех!!!
Коментар
-
Аз не знам как е било , обаче доколкото познавам орбител като компания, този развой на събитията няма начин да не е бил предвиждан...Малко скъпичка реклама, 10К са това все пак но и за момент не допускам че това е било грешка от тяхна страна.Само така, врага трябва да се клати по тънката лайснаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
asus написа:Няма безплатен обяд смятам че никой не може да слезне под цените на БТКI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
В интерес на истината при кабинкаджийте не винаги е по-евтино.Януари-февруари жената беше в Хърватска - е оказа се че през БТК вечер след 9 и събота и неделя ми е по-евтино отколкото при кабинкаджийте да и звъня. Това и на мобилен, а особено на стационарен телефон. Събота неделя праскахме по 30-40 мин на телефона и в хотела и накрая имах 60-65 лв сметка...Така че си остава на потребителя да прецени и да реши кое е най изгодно за него. А за качеството на услугата - по прицип с БТК е много по добре, но като човек който води между 10 и 50 международни разговори на ден били през БТК или някоко вида VoiP мога смело да твърдя че една голяма част от разговорите на БТК си вървят по интернет ... А най-обичам от всичко леличката която казва ’Олл лаийнс ар бизи, плиис трай агейн лейтър/Претоварено направление’ с един яко тенекиен глас. Даже мисля вече да се обадя на 0800 100 и да помоля да запишат някое момиченце с нежно гласче че тая ме плаши всеки път като я чуя...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар