Дилемата е голЕма...Първоначално беше дали изобщо засега да се купува такова устройство, но след родителската с гуспуджа Класната - дилема вече нЕма - трЕбе да се купи!ТА...Какъв - с копчета, без копчета, детски!?Споделете опит моля...Плюсове и минуси на вариантите, съображения...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телефон за първокласничка?
Collapse
X
-
Humppa
-
Аз съм от поколението, което имахме телефони в последните класове. Определено ми беше по-готино като нямах телефон. Ама сега се изисква и в първи клас.По моите наблюдения от децата, които идват в кабинетите е добре телефонът да е максимално евтин. Имах едно пациентче с много кариеси, генийче по математика, ама толко разсеян горкия, баща му ми разправяше, че седем телефона е загубил Отказали да му преиздават сим картите безплатно :DА ми беше чудно как ги губи като не се разделяше със змията :DТа препоръчвам да изровите по шкафовете стари телефони. Ако няма запаси някоя проста Нокийка
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:Първата Нокиа с фенерче, която Ви предложат в мтел глобул или вивател... Тези телефони са устойчиви на всякакви обстоятелства и батериите им държат адски много...браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
sok1 написа:Преди 5 години започнахме с копчета. На 1 - мама, на 2 - тати и т.н. Сега времената са други, знам ли...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
btw, Стивън Кинг няма мобилен теУефон. Що тряя да е задължителен за децата? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
Коментар
-
За първи клас му взех на големия едно Сони за 50лв, изкара с енго две години. После от Мтел ми дадоха едно дърво с тъч скрийн - ми а и трети клас. В четвърти наследи моя айфон, щото не се търпеше вече - всичките с модерни телефони били. Сега за пети си мълчи, щото чака да наследни Нексуса ми, ама няма да е скоро. Вероятно направо за шести клас. Та Кире, отговора на въпроа си ти е - Нокия с фенерче. За 50тина лева ако не искаш да я взмаш от оператор. По натам - женско е, по малко ще иска. Мъжките все си мерят...телефоните.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар