Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телефон за първокласничка?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв телефон за първокласничка?

Дилемата е голЕма...Първоначално беше дали изобщо засега да се купува такова устройство, но след родителската с гуспуджа Класната - дилема вече нЕма - трЕбе да се купи!ТА...Какъв - с копчета, без копчета, детски!?Споделете опит моля...Плюсове и минуси на вариантите, съображения...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Ефтин!Ако не, то айфон или последното галаски... бе поне 1000 лв да е, иначе не е фйешън

Коментар

Телефон

Най прост и евтин вътре с 4-5 номера записани и толкова Тате Мама Баба Дедо и учителката това е . Да не се учи от малко детето Има такива шарени за деца .От личен опит вече на четвъртокласник Колкото по далече е от РС и телефони по добре.
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Аз съм от поколението, което имахме телефони в последните класове. Определено ми беше по-готино като нямах телефон. Ама сега се изисква и в първи клас.По моите наблюдения от децата, които идват в кабинетите е добре телефонът да е максимално евтин. Имах едно пациентче с много кариеси, генийче по математика, ама толко разсеян горкия, баща му ми разправяше, че седем телефона е загубил Отказали да му преиздават сим картите безплатно :DА ми беше чудно как ги губи като не се разделяше със змията :DТа препоръчвам да изровите по шкафовете стари телефони. Ако няма запаси някоя проста Нокийка

Коментар

Първата Нокиа с фенерче, която Ви предложат в мтел глобул или вивател... Тези телефони са устойчиви на всякакви обстоятелства и батериите им държат адски много...
          1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
          2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Punto_II_HGT написа:
            Първата Нокиа с фенерче, която Ви предложат в мтел глобул или вивател... Тези телефони са устойчиви на всякакви обстоятелства и батериите им държат адски много...
            +1. Само на забравяне неизвестно къде не издрържа на каката телефона. Мтел имат и прилични оферти за деца с вкл. телефони.
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Преди 5 години започнахме с копчета. На 1 - мама, на 2 - тати и т.н. Сега времената са други, знам ли...
              Stop giving directions, just say "Follow me."
              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
                Преди 5 години започнахме с копчета. На 1 - мама, на 2 - тати и т.н. Сега времената са други, знам ли...
                Мдааааааа... ореваха ме за телефон с пръстчета като на кака... Взех това https://www.vivacom.bg/bg/residentia...idol-mini.html за 6 лева на месец... с нет неограничен... като ше е гарга - да е рошава и ефтина... Въпрос на лично решение, всеки има глава на раменете....п.п. нет-а е защото един приятел плати 50 лева сметка без нет...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Щерката беше с едно евтино телефонче с два номера - моя и на майка му.Така изкара до прага на трети клас. След това захитря пущината.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

btw, Стивън Кинг няма мобилен теУефон. Що тряя да е задължителен за децата? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Коментар

Автора - на този въпрос сам трябва да си отговориш!
                      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

За първи клас му взех на големия едно Сони за 50лв, изкара с енго две години. После от Мтел ми дадоха едно дърво с тъч скрийн - ми а и трети клас. В четвърти наследи моя айфон, щото не се търпеше вече - всичките с модерни телефони били. Сега за пети си мълчи, щото чака да наследни Нексуса ми, ама няма да е скоро. Вероятно направо за шести клас. Та Кире, отговора на въпроа си ти е - Нокия с фенерче. За 50тина лева ако не искаш да я взмаш от оператор. По натам - женско е, по малко ще иска. Мъжките все си мерят...телефоните.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ако минаваш през София звънни да се разберем да ти подаря един чисто нов телефон с фенерче, ако искаш.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Сега ще сме пети клас и сигурно с пети телефон. Първия и беше подарък за РД от баба и и дядо и издържа точно месец и половина след като почна у-ще. Падна в тоалетната. След това следващия отново в първи клас беше смачкан в раницата. И те така. Прави си изводи сам.
                            Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
                            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
                            Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

Кире,пита ли малката какъв телефон иска? Може да те изненада приятно и да иска най-обикновен телефон.За децата е добре и да е с малък размер ,за да си го носи в джобчето,а не да е метнат нейде из раницата.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                              X