Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телефон за първокласничка?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    но след родителската с гуспуджа Класната - дилема вече нЕма - трЕбе да се купи!
    Ама да не е задължително да има телефон в първи клас ?? Щото моята щерка ще е такава а аз съм твърдо против.

Коментар

dan4op5 написа:
      kiro_of_the_day написа:
      Ама да не е задължително да има телефон в първи клас ?? Щото моята щерка ще е такава а аз съм твърдо против.
      Поне при нас на първата родителска среща се бяхме разбрали без телефони. Имаше родители, които настояваха за тях. Оставихме госпожата да определи правилата и тя реши поне в началото да опитаме без тях. За кратко обаче - до октомври месец вече нямаше дете...без телефон на училище. Лично аз бях против.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Щерката ще бъде трети клас и е без телефон.За изминалите две учебни години се е налагало да се обади 3-4 пъти за нещо по спешно и тогава е ползвала телефон назаем.Като ходи по лагери и екскурзии и давам оборотен.А конкретно по темата - възможно най-евтиния нов или някой стар.А ако на родителя му се харчат пари, нещо такова е добър изборhttp://www.pandawill.com/doogee-dg15...86850.htmlНо колкото и да е защитен, по никакъв начин не го пази от изгубване
        Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

На племеничката ми за първи клас и взеха някакъв евтин с тъчскрийн,мисля че това е най подходящ избор.
          Peugeot 307 2.0i ГИ
          ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

pr_00f написа:
            Щерката ще бъде трети клас и е без телефон.За изминалите две учебни години се е налагало да се обади 3-4 пъти за нещо по спешно и тогава е ползвала телефон назаем.Като ходи по лагери и екскурзии и давам оборотен.А конкретно по темата - възможно най-евтиния нов или някой стар.А ако на родителя му се харчат пари, нещо такова е добър изборhttp://www.pandawill.com/doogee-dg15...86850.htmlНо колкото и да е защитен, по никакъв начин не го пази от изгубване
            Последното телефонче, което купихме за щерката е от този сайт, същата марка, но друг модел. Дойде за 7 дена...от Холандия. Перфектно е - с 4 ядра, 2 Гб рам и куп още за 90 долара. Вече трети месец го има и смея да твърдя, че тотално ме размазва спрямо възможностите си съпоставени с цената му. Този производител си има сайт и гледа да се внедри сред Леново и подобните. Но си мисля, че за първокласничка не е удачна придобивка поради факта, че ще разсейва детето, а и определено съхраняването на такъв телефон изисква малко по-специфични грижи и умения, които децата на тази възраст все още нямат.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Последно в операторите гледах един Самсунг, много малък бял с тъчскрийн и андроид за около 50 лв с договор или около 100 лв без.

Коментар

Обикновенно телефонче . Вътре най -важните номера за връзка . Това е

Коментар

Обикновен телефон.Ако ще вземаш смартфон, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с интернет план.Ако е без план, всеки месец трябва да очакваш сметка с максимален лимит
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Кире, дане стане като в оня виц дето "Мамо всички ходят с автобус, а аз с кола и накрая му купили автобус"Кире, вземете една слушалка с бутони.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Имам една Nokia 5800 XM - батерията държи доста, може музика да си слуша игрички има Здрава е доста! Ако решиш ще я спазарим :D
                      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Punto_II_HGT написа:
                        Първата Нокиа с фенерче, която Ви предложат в мтел глобул или вивател... Тези телефони са устойчиви на всякакви обстоятелства и батериите им държат адски много...
                        Псе-лют-но! Никви смартфони, остават без очи децата с тях, отделно оглупяването от постоянно ползване. на знам до колко ще са сериозни със забраната за ползване на смартфони в училище, но е добре да се има предвид и това.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Стига глупости. Може да е първи клас ама се разбира. Не сме в онова време с 2-та номера, щом мен преди 15 години ме ебаваха за телефона, че е смотан, какво остава сега, като вземеш такъв с фенерче. Дете, но нищо не пречи да отделиш 100 лева и да вземеш един тъчксрийн обикновен, с който да прави по някоя друга снимка и да играе някоя игрица. Обиколи 2-3 магазина, разгледай телефоните до 100 лева и вземи нещо хубаво на външен вид. Не е болка за умиране, ако го строши.
                          Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

M5kov написа:
                            Обикновен телефон.Ако ще вземаш смартфон, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с интернет план.Ако е без план, всеки месец трябва да очакваш сметка с максимален лимит
                            Да бе, нулираш настройките в точките за достъп и йог интернет през GPRS. Лошото е когато докопа Wi-Fi - 3-4 смс-а по 5-10 лв за някоя игра и си готов с месечната сметка от 50 лв.
                            Stop giving directions, just say "Follow me."
                            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

ntodorov написа:
                              dan4op5 написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              Поне при нас на първата родителска среща се бяхме разбрали без телефони. Имаше родители, които настояваха за тях. Оставихме госпожата да определи правилата и тя реши поне в началото да опитаме без тях. За кратко обаче - до октомври месец вече нямаше дете...без телефон на училище. Лично аз бях против.
                              Някъде може и да става , ама при нас ситуацията е следната - стая на 4-ти етаж , в училището не пускат родители , като идваш да го прибираш след занималнята няма да има друг вариант да му кажеш да слезе освен по телефона. А телефона е някаква Нокиа слайдер , която е обучен вече да ползва , въпреки че си прави устата за телефон дето се пипал с пръсти Много се съмнявам да издържи с него повече от седмица преди да го загуби , ама съм приготвил още 2 стари ефтинийки за замяна. Освен всичко предимството на ефтиния телефон е че шансът да ти го върнат е доста по-голям.Горките деца , не ги знам как ще издържат без смартфони и таблети на училище , след като целия последен срок ходиха на градината с таблети. Голяма мъка ще е това училище.
                              Brava 1.6 ELX

Коментар

Ето мнението на учители и Образователният министър Румяна Колароваhttp://dnes.dir.bg/news/uchilishte-u...-17377113?nt=9
                                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                                X