Колуеги, кажете някой доверен безплатен сайт, където да си съхранявам снимките, че не ми се иска да са само на хард диска.В момента ползвам Google Drive, обаче безплатното място е само 15 GB. Търся нещо около 50 и повече.Picasa, доколкото прочетох ползва тези 15 GB в драйва.Mediafire е добър сайт с 50 ГБ, но ми е малко съмнителен за по-дългосрочно съхранение.Не ми се иска да записвам всичко на дискове, а да имам достъп постоянно до информацията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сигурен и безплатен начин за съхранение на снимки?
Collapse
X
-
Ами http://www.flickr.com дават 1TB за снимки.За Google Drive, ако снимките са по-малки от 2048x2048px - мястото е неограничено, което мен ме устройва...
Коментар
-
Dockera написа:Ами http://www.flickr.com дават 1TB за снимки.За Google Drive, ако снимките са по-малки от 2048x2048px - мястото е неограничено, което мен ме устройва..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
vgeorgiev написа:imageshake.us Unlimited uploads. Unlimited space. Safeguard your high-res photos in the cloud."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:vgeorgiev написа:imageshake.us Unlimited uploads. Unlimited space. Safeguard your high-res photos in the cloud.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
M5kov написа:avvasilev написа:Външен хард?
Коментар
-
За облака все още нямам притеснения, но за това ги държа и на харда. Като напълня харда, старите ще ги драсна на дискове и ще останат само в облака.Днес набарах една промоция при китайците и си поръчах 64 GB карта за 14 леа :}"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар