Абе верно ли ще има яка промяна в застраховката гражданска отговоеност, баща ми каза че чул от някой че до края на месеца можем да си платим застраховката на старите цени, а след това щяла да е повече от двойна.... , предвид това къде живеем изобщо няма да се учудя , а някой от вас чувал ли е нещо по вапроса....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Верно ли че Гражданската ще се вдигне двойно????
Collapse
X
-
Верно ли че Гражданската ще се вдигне двойно????
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Re: Верно ли че Гражданската ще се вдигне двойно????
phoenix написа:Абе верно ли ще има яка промяна в застраховката гражданска отговоеност, баща ми каза че чул от някой че до края на месеца можем да си платим застраховката на старите цени, а след това щяла да е повече от двойна.... , предвид това къде живеем изобщо няма да се учудя , а някой от вас чувал ли е нещо по вапроса....Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
И сега какво, да се мятаме ли да си правим застраховки докато са тези цени или сега или после все тая, може пък да се сетят за тези дето се изхитряват отпреди, нещо да се доплаща или някакви допълнителни такси заради смотаната европа....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
doofiat написа:може да поскъпнат до 2 пъти от януари 2007 г.
Коментар
-
и аз не вярвам да съм се прецакал - моята застраховка е валидна до 03.09.2007 г. и струва 89 лв. като ми дадоха без пари и бензин за 30 лв / демек общия мастраф е 59 лв. / - тва в Лев инс / това не е реклама, а далавера /Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар