Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Верно ли че Гражданската ще се вдигне двойно????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Верно ли че Гражданската ще се вдигне двойно????

Абе верно ли ще има яка промяна в застраховката гражданска отговоеност, баща ми каза че чул от някой че до края на месеца можем да си платим застраховката на старите цени, а след това щяла да е повече от двойна.... , предвид това къде живеем изобщо няма да се учудя , а някой от вас чувал ли е нещо по вапроса....
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Re: Верно ли че Гражданската ще се вдигне двойно????

phoenix написа:
    Абе верно ли ще има яка промяна в застраховката гражданска отговоеност, баща ми каза че чул от някой че до края на месеца можем да си платим застраховката на старите цени, а след това щяла да е повече от двойна.... , предвид това къде живеем изобщо няма да се учудя , а някой от вас чувал ли е нещо по вапроса....
    И миналата година така плашеха... Не казвам, че и тази година пак е фалшива тревогата, може и да е вярно... ама според мене няма логика сега да те застраховат по едни цени, пък после по други... Според мен просто започва предколедната кампания на застрахователите както всяка година... първо слухове, после реклами... накрая на всяко кьоше/магазин висят и ти се молят да си направиш застраховката като ти предлагат куп "компенсации" ако го направиш при тях... Мисля и тази година да си изчакам седмицата около и след Коледа за да свърша тази работа.
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Предполагам, че ще има доста по-скъпи добавъци за тези коли които ще напускат пределите на страната... щото нали отпада "зелената карта".
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Вярно е, че ще поскъпнат но не двойно. По тази причина аз моята гражданска за следващата година вече я сключих и само чакам да стане 1ви Януари за да лепна стикера. Миналия месец струваше 90 лв - сега струва 109. Догодина можело да стине 139 но не и 180 (чак двойно).
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Вижте какво пише днес в."Стандарт"[quote:6bcd5a80ac]Застраховката за кола скача двойноЦената на

Коментар

И сега какво, да се мятаме ли да си правим застраховки докато са тези цени или сега или после все тая, може пък да се сетят за тези дето се изхитряват отпреди, нещо да се доплаща или някакви допълнителни такси заради смотаната европа....
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Не бързайте да сключвате застраховка Г.О. Това се прави в последните дни на годината (трябва ли да обяснявам, защо )

Коментар

doofiat написа:
                може да поскъпнат до 2 пъти от януари 2007 г.
                Удебелил съм ключовите думи. Това означава, че не е сигурно дали въобще, и максимум двойно. В текста има и друга грешка - от 80 на 250 са по-скоро 500% или петорно отколкото 50%. А дори и да има промени чак на края на годината - те ще се корегират някак си - няма да ми остане невалидна застраховката - най-много да трябва да доплатя за да е валидна в чужбина (а агента каза, че тя и сега била валидна). Освен да съм спечелил като съм избързал - не ми се вярва да съм се прецакал.
                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

и аз не вярвам да съм се прецакал - моята застраховка е валидна до 03.09.2007 г. и струва 89 лв. като ми дадоха без пари и бензин за 30 лв / демек общия мастраф е 59 лв. / - тва в Лев инс / това не е реклама, а далавера /
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                  X