Най сетен се сдобих с лелеяната 159ка и бързам да се похваля първо на вас!Колата е с първа регистрация 11.04.2008, а е излязла от завода в края на 2007ма. Купих я от Германия - сам си я харесах и докарах на платформа след като се нагледах на одръгнати италиански кочини за много пари. Е, излезе си ми доста пари, но мисля, че си заслужава. Параметри: 2,4 маторя с 200 магарета, автоматична кутия, ниво на оборудване TI, познаващите модела занят че това е най високото и по спортно оборудване.Има си всичко - от екстрите няма само люк, ел седалки и навигация, като нито едно от тях реално не ми е нужно. Е, навигацията е шукар работа, ама като знам ,че няма свестни карти, в общи линии не се тюхкам. Някой ден може да забича една навигация с Андроид, ама да видим. Има си и системата Blue&Me - демек ика Уиндоус в колата... Въх... С ЮСБ в джабката е - има си медия плеър, реално има и навигация, която е на малкия дисплей, ама предстои да я разучавам. Музиката е Босе, макар че не е нещо феноменално, вградения буфер е мъничък и не ме впечатлява, най вероятно ще се прави ъпгрейд...Имаше някои забележки като я взех,та се поводихме по майстори, за да се приведем в перфектен вид. Не съм я обслужвал още - маслото и е сменно преди няма и 10к км, тогава е направено и пълно обслужване - ремъци и т.н. Но аз все пак маслото ще го сменя възможно най скоро, а ремъците ще бъдат проверени в какво състояние са, за да съм сигурен че са нови. Естествено току що открих, че майсторите, които ми пръскаха предната броня са окъсали някой датчик на предния парктроник, защото работеше, а днес не, а диагностиката показа липса на сигнал от преден десен външен датчик... Утре ще им ходим на гости да си го оправят. Ксеноните са страшни, направо секат мрака, кутията включва супер мазно, кожата на седалките е супер мека. В общи линии съм разболян в момента и до преди малко съм бил в гаража...Естествено вече има и първите забележки - жена ми супер я хареса, само се възмути от тясната задна седалка. Ко да се прави, кола за егоисти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най сетне - 159!
Collapse
X
-
Честито Явка ! Със здраве да си я караш и много безаварийни километри със семейството да и навъртите!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
emzo написа:Яворееее, 1во си изключти Т9 на Нексуса, че докато ти дешифрирам ....Второ - айде честито, малко се забавиха масторите, за 4-5 драскотини по броните ама ... Много безаварийни .... Алфистче такова Ади на чертатаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Humppa
-
Честито, много безаварийни! Много хубаво вози дори и с висока скорост е супер стабилна.За тясното, съм го споменавал и друг път, ама много хубаво не е на хубаво"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Е най накрая да я видим в пълен блясък. И кво и тясното не разбирам, тая колае толкова широка че чак се бях притеснил по едно време . Между другото помисли за вариант за свалянето и надолу, ще стане доста по стабилна.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Бре, бре, бре- красота! Честито! И като разбереш за малката навигация да кажеш....може, пък и аз да имамТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар