Благодаря Мише!Jimy, не е 4х4, за съжаление. Много са редки и доста скъпи, а и аз не съм търсил да е 4х4. При смао няколко седмици истинска зима, всякак се изкарва.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Явка,честита да ти е красавицата! Ей тъй само да знаеш,че си главният виновник за неспокойният ми сън последните две нощи.Мноо арна.
Краси,ако ще ти се успокои съня, да ти кажа, че след два дни ползване в ежедневието започнах да откривям разни недостатци - тясна е отзад - едва събра детското столче зад мен, черния цвят се цапа като за световно, ниска е и на легналите полицаи лазя, защото не съм сигурен дали няма да закача, макар че засега не е закачила никъде.
Явка,честита да ти е красавицата! Ей тъй само да знаеш,че си главният виновник за неспокойният ми сън последните две нощи.Мноо арна.
Краси,ако ще ти се успокои съня, да ти кажа, че след два дни ползване в ежедневието започнах да откривям разни недостатци - тясна е отзад - едва събра детското столче зад мен, черния цвят се цапа като за световно, ниска е и на легналите полицаи лазя, защото не съм сигурен дали няма да закача, макар че засега не е закачила никъде.
Ще свикнеш, няма страшно, я провери окачването далие оригинално в такъв случай, не би трябвало да е толкова ниска с оригиналното окачване.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Честито!Балшая дупка-балшая газ са казали братушките! С бабуните е същото!
По балшаята дупка ти давай газ. Мене ме боли... Вчера в квартала така изпрасках в една ропа, че половин час съм я оглеждал след това. Иначе днес я разходих до Стара Загора и въпреки че жената беше с мен, успях да изпитам радост от шофиранете на няколко пъти
Коментар