Честито! Много безаварийни километри!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най сетне - 159!
Collapse
X
-
Честито! Хубавия мотор. За ксеноните не знам колко са хубави, но още помня преди 2-3 години една 159ка кара зад мен поне 100 км на извънградско по нощите и си ме беше хванал за бушон на куките. Направо ми спря тока с този ксенон, много ме заслепяваше постоянно. Дано е имала проблем.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Много, много яка.Живи и здрави да сте и да я карате още 2 години, докато излезе новия модел и директно да отидеш до магазина, и да си я поръчаш както ти си искаш Хиляди безаварийни километри.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Много, много яка.Живи и здрави да сте и да я карате още 2 години, докато излезе новия модел и директно да отидеш до магазина, и да си я поръчаш както ти си искаш Хиляди безаварийни километри.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Да честитя и тука, приятелю!Много е хубава!Няма да кажа, че и аз искам, ама на моменти се хващам, че си го мисля Дълги и безаварийни километри, че както казва Ванко (iee), и най-дребната част е с трицифрена цена. Ама... кеф цена няма, знаеш.Ай дано скоро се видим, ще ти дам да покараш малко Кромата след ремапа, пък ти ще дадеш да видя кво може туй чудо.
Коментар
-
vgeorgiev написа:П.С. Много широки гаражи беAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Immortal написа:Да честитя и тука, приятелю!Много е хубава!Няма да кажа, че и аз искам, ама на моменти се хващам, че си го мисля Дълги и безаварийни километри, че както казва Ванко (iee), и най-дребната част е с трицифрена цена. Ама... кеф цена няма, знаеш.Ай дано скоро се видим, ще ти дам да покараш малко Кромата след ремапа, пък ти ще дадеш да видя кво може туй чудо.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Бравус и честито! Страхотен автомобил. Със здраве и удоволствие да си я караш!!!Аве то хубу 159, ама и бонус "ti" ... мисля, че е 4х4!? Ако е така зимата ще е хем по-лесно, хем по-забавно!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар