Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най сетне - 159!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито! Много безаварийни километри!
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Честито! Хубавия мотор. За ксеноните не знам колко са хубави, но още помня преди 2-3 години една 159ка кара зад мен поне 100 км на извънградско по нощите и си ме беше хванал за бушон на куките. Направо ми спря тока с този ксенон, много ме заслепяваше постоянно. Дано е имала проблем.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Честито колега. Със здраве да си я караш и взаимно да сеглезите.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Много, много яка.Живи и здрави да сте и да я карате още 2 години, докато излезе новия модел и директно да отидеш до магазина, и да си я поръчаш както ти си искаш Хиляди безаварийни километри.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Красавица, честито, колко пара брой, ако не е тайна?

Коментар

страхотен екземпляр, честито!

Коментар

BO написа:
                Много, много яка.Живи и здрави да сте и да я карате още 2 години, докато излезе новия модел и директно да отидеш до магазина, и да си я поръчаш както ти си искаш Хиляди безаварийни километри.
                АААААА, Боби, това беше най железното пожелание, честно!Много благодаря на всички за пожеланията!Банков, няма да я свалям, минавам на точно половин сантиметър като влизам по рампата в гаража... Ако има още един дюмбел като мене в колата и ще задере, а ако я сваля, трябва да я държа отвън...
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ай, честито! 2,4 автомат, направо мечта :D Да си се возите безаварийно и да ви носи само усмивки! :D
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Да честитя и тука, приятелю!Много е хубава!Няма да кажа, че и аз искам, ама на моменти се хващам, че си го мисля Дълги и безаварийни километри, че както казва Ванко (iee), и най-дребната част е с трицифрена цена. Ама... кеф цена няма, знаеш.Ай дано скоро се видим, ще ти дам да покараш малко Кромата след ремапа, пък ти ще дадеш да видя кво може туй чудо.

Коментар

Честита да ти е колега! Направо ми увисна ченето като я видях, адски красива е!
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Честито и от мен. Със здраве да си я караш!П.С. Много широки гаражи бе
                        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
                          П.С. Много широки гаражи бе
                          Лошото е че никой от тях не е мой. Всичките гаражи отвън са на строителя, който живее в нашата кооперация също,а ние, дето сме платили всичко това се навираме в подземието, където са паркоместата ни. Зимата е голем кеф като замръзне. Не че всеки от нас не е платил за паркомястото отделно де. Има и доста съседи, чиито коли си стоят на улицата.

Коментар

Immortal написа:
                            Да честитя и тука, приятелю!Много е хубава!Няма да кажа, че и аз искам, ама на моменти се хващам, че си го мисля Дълги и безаварийни километри, че както казва Ванко (iee), и най-дребната част е с трицифрена цена. Ама... кеф цена няма, знаеш.Ай дано скоро се видим, ще ти дам да покараш малко Кромата след ремапа, пък ти ще дадеш да видя кво може туй чудо.
                            Стига с тия трицифрен цени, не е вярно!Зависи какво и откъде и с каква отстъпка, нали знаеш. А на Италфеста аз ше покарам Кромата, а на тебе ще дам да покараш Дзверо. Така да се каже, ще направим авто-суинг

Коментар

Yavor написа:
                              Така да се каже, ще направим авто-суинг
                              Перверзник!

Коментар

Бравус и честито! Страхотен автомобил. Със здраве и удоволствие да си я караш!!!Аве то хубу 159, ама и бонус "ti" ... мисля, че е 4х4!? Ако е така зимата ще е хем по-лесно, хем по-забавно!
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X