ogi28b, мерси, но не на този лаптоп засега - не изпитвам особено желание да мъкна и кутийки с мен. Вероятно ще остана много доволна със сигурност . със сигурност в следващия ще има и то не 128гб Ако все пак реша, ще си взема 500гб, но трябва да се оръся 500 лева, така че... ще си помисля При всички случаи всичко ще хвърка в сравнение със сегашния ми лаптоп
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SSD диск - заслужава ли си
Collapse
X
-
За мен също беше полезна темата и в най скоро време ще се оборудвам с един ССД. Само да заделя пари за това, макар че лаптопа реално сега го ползвам по няколко часа на седмица само.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ogi28b написа:Знаете ли, че форумът работи на SSD?...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
SSD and SSHD
Аз Ви предлагам да използвате бързината на SSD и предимствата на големия обем при HDD така нареченият хибрид SSHDето едно видео за повече инфо https://www.youtube.com/watch?v=Tu5xKDcFY7Yосвен това цената е приемлива за 1 TB около 150 лв.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
Аз да споделя горчив опит с SSD...Смених наличният в лаптопа 500G нормален диск със 120G SSD - Чиста проба набутвация в конкретният случай !!!Купих ей това.Основната идея беше да пестя ток и ако може да е леко по-бързо в дискови операции.Абсолютно нищо драстично различно в нормална работа под Линукс.Вин-а чувам от колеги че се възползвал по-добре от технологията в дискови операции и краен ефект.Консумацията... пак нищо драстично като разлика.И няма как да има след като се зачетох в данните...Старият ми 500G 2.5’’ е грубо 4-5W.SSD-то е около 2W.Лаптопа и преди и сега прави 1 час със клизма на батерия...Да съм спестил десетина минути автономност.Обаче похарчих една сума пари за този, дето клати дърветата...Та така.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
style34 написа:А четох, че SSD-то имало доста кратък живот. Около 5 години нормална употреба, каквото и да значи това. Т.е. при по-натоварена употреба може и наполовина да е. Вярно ли е това?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар