Аре честито и много безавариини по тексаските магистрали , дай снимка на номера че да не те пропускаме по тъщата да ти свиркаме ппАбе Василев ти в България ли си? И ако не си от кога в САЩ има минерална вода Горна баня?
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Аре честито и много безавариини по тексаските магистрали , дай снимка на номера че да не те пропускаме по тъщата да ти свиркаме ппАбе Василев ти в България ли си? И ако не си от кога в САЩ има минерална вода Горна баня?
Номера още е стария, не съм ги сменял ... По тъщата ти нямам какво да търся! И в САЩ има Горна баня, но аз не съм там ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Номера още е стария, не съм ги сменял ... По тъщата ти нямам какво да търся! И в САЩ има Горна баня, но аз не съм там ...
Коцето е мой учител , а и с дебели пръсти така става, натискаш Т вместо П та имах предвид " Да не се пропускаме по ПЪТИЩАТА" , за другото трябва много да те мразя . Аре честито отново, дай малко инфо от къде за колко и така.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Честито!Със здраве да си караш красавицата и пази и предното и задното окачване, че са малко кекави. Не се чупят всъщност, ама обичат да поскръцват и потропват. Ако получиш такъв зор, пиши - ще те посъветваме! Абе забелязвам мощна миграция на фиатаджии към марката Алфа Ромео... Дали аз повлякох крак преди 4-5 години или е бил някой друг
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар