Край на чуденето. Поръчах си онлайн LG то. До няколко дни доставка,след няколко седмици и отзиви.
Предварително ти честитя. Ще чакаме отзивите Краси. Но знай. Тези перални имат проблем. Може да си забравяш прането в тяхщом не се "обаждат", като работят. :P
Благодаря за честитката. Точно тоя модел си пее някаква мелодийкс когато е готова с прането.
LG като стартирах производството на GSM ги слагаха в техни перални като рекламен трик и промоция, а нашите сънародници като се светнаха почнаха да обикалят по магазините и да се обзавеждат със телефони!Така един колега си хвалеше телефона, че само не може да пере, като го питах защо говори така, ми разказа че в Италия наште ги крали от пералните. Става въпрос за 2002г.Поздрави за пералнята и безаварийно ползване!
Вече има модели където може да се пускат по Wi-Fi/ интренет
Само да можеше чрез Wi-Fi да я пълним и изпразваме от дрехите.Иначе. Оня ден една реклама на климатици Дайкин ми се мъдреше някъде из екрана за промоция на модел с възможност за пускане чрез Wi-Fi . С една дума от изгъзици производителите са на път да ни направят толкова зависими към нета, че скоро ще си бъдем само-достатъчнистига в джобчето ни да има умен телефон. :P
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Стана време да се похваля с новата придобивка :D Вече е монтирана и пердаши празен цикъл за почистване на барабана.Модела е LG F-12B8QD5. Успях и да я взема от онлайн промоция със 150 лв. под цената в магазина.
Честита придобивка!Същата е като на тъщата Внимавай, че много лесно се драскат капака и корпуса, а отдолу пластмасата май беше бяла и става грозна картинка.
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Най-важното е ,че момата я хареса. Днес врътнала две перални до обяд. Прибирам се в обедна почивка ,а те с една доволна усмивка ме посреща. По тиха е от хладилника да ева И двете перални ги врътнала на 800 обората и си излизали доволно сухи дрехите. Докато простре втората пералня,ризите от първото пране вече били изсъхнали.
Най-важното е ,че момата я хареса. Днес врътнала две перални до обяд. Прибирам се в обедна почивка ,а те с една доволна усмивка ме посреща. По тиха е от хладилника да ева И двете перални ги врътнала на 800 обората и си излизали доволно сухи дрехите. Докато простре втората пералня,ризите от първото пране вече били изсъхнали.
:D Краси. Това го написах в първия си поуст по тази тема и го изтрих. Страхувах се, че мнението ми няма да се приеме, като сериозно. Сега щом и ти го твърдиш значи е вярно. Миналата година си взех един огромен хладилник на ЛГ . Притеснявах се да не би да бъде шумен. Тогава ми казаха в магазина: " Те пералните си направиха да работят, като хладилници, че хладилниците ли да им са шумни ?". Не им повярвах тогава. ЛГ използват така наречения линеен компресор в хладилниците си, а в пералните си тези инверторни DD. Все техни иновации. Оказа се, че хладилния кюп наистина е много безшумен за предоставения си обем ( което не е и толкова трудно постижимо вече де ), ама щом и с пералнята са успели значи хората от тази марка дерзаят в технологиите... PS: Честито още веднъж Краси. Добър избор. Ще споделяш.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар